AK Parti İl Başkan Adayı Mustafa Acar, 4. projelerini Atakum'da açıkladı...

AK Parti İl Başkan Adayı Mustafa Acar, 4. projelerini Atakumda açıkladı...
‘Tüm teşkilatlarımıza eğitim seminerleri düzenlenecek'

 

AK Parti İl Başkan Adayı Acar, göreve gelmeleri halinde tüm teşkilatlara eğitim seminerleri düzenleneceğini açıkladı. Atakum İlçe Başkanı Dereli'ye armağanda bulunan Acar, sürpriz hediyesiyle de anlamlı bir mesaj verdi

 

AK Parti İl Başkan Adayı Mustafa Acar, ekibiyle birlikte Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli’yi ziyaret etti. Parti başkanlığında teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıya ilgi büyüktü. Samimi görüntülerin olduğu toplantıda il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları belediye ve il genel meclisi üyeleri  ile delegasyon hazır bulundu. Burada yaptığı konuşmada Acar, hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler de verdi.

 

Öncelikli olarak konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, 24 Haziran’da yapılacak il kongresine kısa bir süre kaldığını belirterek, siyasette hareketli günler yaşadıklarını söyledi. İl Başkan Adayı Mustafa Acar'ı çok uzun yıllardan beri tanıdığını kaydeden Dereli, “Mustafa abimiz siyasette gerçekten emeği çok olan, sevdiğimiz bir abimiz. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Kendisinin iyi bir ekibi var ve çok iyi bir teşkilatçı” dedi.

 

Yeni projelerini açıkladı

 

Bu konuşmaların ardından söz alan AK Parti İl Başkan adayı Acar, ''24 Haziran'dan sonra inşallah sizlere yakışır bir teşkilat kurmuş oluruz. Çeyrek asırdır siyaset yapıyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri tamamlamak için yola çıktık. Çeşitli projelerimiz var ve bunları yavaş yavaş açıklıyoruz. İlk açıkladığımız projemiz il yönetim kurulu toplantılarını en az birer defa ilçe teşkilatlarında yapmaktı. Her güzide ilçemizde toplantılarımızı yapacağız. Daha sonra akil adamlar dedik. Oluşturacağınız akil adamlarla tüm sorunları masaya yatırıp çözüm noktası olacağız. İşin sevgi temelini oluşturduktan sonra Samsun için yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Sonra tüm sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar yapacağız. Odaların sorunlarını, projelerini masaya yatırıp hep birlikte çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

 

‘Eğitimlere önem veriyoruz’

 

Daha sonra 4. yeni projelerini Atakum ilçe teşkilatıyla paylaşan Mustafa Acar, tüm teşkilatlara eğitim seminerleri düzenleneceğini açıkladı. Acar, “Bu seminerler; siyasi, ekonomi, kültürel ve diğer alanlarda olmak üzere konusunda uzman kişileri ilimize davet ederek tüm çalışmaları yapacağız. Bütün ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde eğitim projemizle teşkilatlarımızı daha donanımlı hale getireceğiz. AK Parti ailesi olarak eğitim seminerlerine çok önem vereceğiz. Bu kapsamda düzenlenen parti içi eğitim programlarımız aksamadan sürecek. Tüm ilçe teşkilatlarımızla bir bütün halinde hareket etmenin, özellikle seçimlerde avantaj teşkil edeceğini çok iyi biliyoruz. Bu konuyu eski bir teşkilatçı olarak tüm arkadaşlarımızla paylaşacağız” ifadelerinde bulundu.

 

‘Oy potansiyeli yükselecek’

 

Teşkilatçılık ve halkla iletişim konularında tüm teşkilatlara ayrıntılı bilgilerin verileceğini de kaydeden Acar, “Siyasette kişisel gelişim çok önemlidir. Samsunumuzun 17 ilçesini karış karış gezip, tüm teşkilatlarımıza ulaşacağız, programımızı anlatacağız. Bu çalışmamızı genişletip tüm Samsun halkına ve kamuoyuna sunmak mecburiyetindeyiz. Temiz bir siyasetin nasıl yapılması gerektiğini tüm teşkilatlarımızla birlikte toplumun her kesimine anlattacağız'' dedi.

 

Toplantının sonunda il başkan adayı Acar, Atakum İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli ve ve ekibine üstünde ‘iyi ağaca sarılan gölgesiz kalmaz’ yazılı çam fidanını hediye ederek anlamlı da bir mesaj verdi.

 

Haber: Ayhan Gonca - Kenan Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel