AK Parti İl Başkan Adayı Acar, 3. projesini STK temsilcileriyle bir araya gelerek açıkladı...

AK Parti İl Başkan Adayı Acar, 3. projesini STK temsilcileriyle bir araya gelerek açıkladı...
STK’lar ile toplantı yapılacak sorunlar masaya yatırılacak.

 

Teşkilatçılığın tanımını ve misyonunu iyi bilen biri olarak, profesyonel düşündüklerini söyleyen Acar, STK’larla her ay bir araya gelip toplantılar yapacaklarını açıkladı. Acar, STK’ların kaynaşmasını sağlayacaklarını anlatan Acar, ''Bu toplantılarla sıkıntılarını dinleyip istişare heyetimizin alacağı notları sonuca götüreceğiz” dedi

 

AK Parti İl Başkan Adayı Mustafa Acar, ekibiyle birlikte; AK Partinin geçtiğimiz dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı, Mali Müşavir Sevcan Tekinaslan Altınova’nın düzenlediği kahvaltıda sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Yiğit, Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Mediva Hastanesi Başhekimi doktor İsmail Şen, Samsun Polis Meslek Yüksek Okulu ve 1. sınıf eski emniyet müdürü Mustafa Demirok ve il yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda şehrin sorunları, siyasi konular ve il kongresi süreci konuşuldu.

 

‘STK’ları kaynaştıracağız’

Burada yaptığı konuşmada Samsun’un sorunlarına vakıf olduklarını belirten AK Parti İl Başkan Adayı Mustafa Acar, üçüncü önemli projelerini açıkladı. Sivil toplum örgütleri, Oda başkanları ve sendika temsilcileri ile aylık toplantılar yapılacağını belirten Acar, ''Amacımız, ilimizde bulunan sivil toplum örgütlerinin kaynaşmasını sağlamak, sıkıntılarını dinlemek ve diğer başkanların da bu konulardan haberdar olmasıyla birlikte istişare heyetimizin alacağı notları sonuca götürmek. Bu projemizle STK temsilcileri kendi meslek yönetimleri ile ilgili herkesi hem bilgilendirmiş olacak hem de herkes birbiriyle kaynaşmış olup sorunlara ortak akıl ile çözüm bulunmuş olunacak” dedi.

 

‘Profesyonel düşünüyoruz’

Sorunların paylaştıkça azaldığına dikkat çeken Acar, “STK'ların sorunları dinleyip paylaşacağız ve çözüm noktasında üst makamlar için köprü vazifesi olacağız. Samsun'daki her STK'ların, derneklerin, Oda başkanlarının, sendika temsilcilerinin, yönetimleri ve kendilerine bağlı meslek gruplarının Samsun'da değerli olduklarını hissettireceğiz. Samsun’un siyasetinden sporuna, ekonomisinden tüm sorunlarına kadar ilgilenerek çözüm noktası olmaya talibiz. Teşkilatçılığın tanımını ve misyonunu partide iyi bilen biri olarak, profesyonel düşünüyoruz” dedi.

 

‘Bizleri unutmasınlar’

Kırmadan dökmeden iş yapacak kişilerin başa gelmesinden taraf olduklarını söyleyen Lokantacılar Odası Başkanı Balcı da, “İtici mesajlar vermemek lazım. Kırıcı mesajlardan bizler rahatsızlık duyuyoruz. Toplumun önünde hoşgörülü ve liyakatli olmak çok önemli. Kazananında kaybedeninde birbirine ihtiyacı var” derken, Emklakçılar Odası Başkanı Oral’da, “Tüm il başkanı adaylarını tanırım ama nedense Mustafa Başkan’a daha çok yakınlık duyuyorum. Samsun’daki siyasilerin sorunlarımızla yakından ilgilenmesini istiyoruz. Bizleri unutmasınlar” ifadelerinde bulunarak, Acar ve ekibine çıktıkları yarışta başarılar dilediler.

Haber: Ayhan Gonca- Kenan Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber