AK Parti iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi
AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ilçelerde düzenlenen iftar programı bu kez binlerce kişi ile Ada park Göl Restoran bahçesinde yoğun bir katılım ile Çarşamba’da gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ilçelerde düzenlenen iftar programı Çarşamba Belediyesi ada park Göl Restoran bahçesinde 5 binden fazla vatandaş ve partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.  İftar yemeğine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, parti il ve ilçe eski ve yeni teşkilat yöneticileri ve ilçe halkı katıldı.

İftar yemeği sonrasında AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan iftar programına gösterilen yoğun katılım nedeni ile vatandaşlara teşekkür ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennemden kurtuluş olan Mübarek Ramazan da son günlerine yaklaşıyoruz. Bu vesile ile yaklaşmakta olan Kadir gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden tebrik etmek istiyorum.  Biliyorsunuz Ramazan Bayramından hemen sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz olacak. Çarşambaya iki bayram yaşatmak arzusuyla en yüksek desteği vereceğinize olan inancımızla hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” şeklinde konuştu..

AK Parti İlçe Başkanı Doğan’dan sonra konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise konuşmasına, Memleketimizin, Türkiye’nin önü daha da açılıyor. Türk milleti tarihte ki hak ettiği yere inşallah 10 Ağustostaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra daha hızlı ve daha emin adımlarla ilerleyecektir. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.  Hepinize hayırlı akşamlar diliyor Ramazanınızın hayırlara vesile olmasını istiyorum. Eksikliklerimizin kusuruna bakmayın. Hakkınızı helal edin ifadeleri ile sözlerini tamamladı ve sözü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ a verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz sözlerine, Sevgili Çarşambalı hemşerilerim. Bu akşam ada da adeta Halil İbrahim Sofrası etrafında buluştuk. Katılımın çok fazla olması nedeni ile bazı eksiklikler tespit ettik ufak tefek hatalarımızın kusuruna bakmayın. Amacımız Ramazanın ruhunun yaşatılması açısından bu ayın ruhuna uygun bir gece bir yemek düzenlemeyi düşündük. Bu vesile ile her akşam bir ilçemizde iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz ama bu güne kadar gittiğimiz her yerden daha fazla katılım oldu. Bu güzel katılımından dolayı Allah hepinizden razı olsun ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

Başkan Yılmaz, “Önümüzde bir 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var. Bu seçimlerde inşallah Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı makamına çıkartacağız. Türkiye müreffeh ve huzur içinde yaşama standardı için yolunda dolu dizgin koşuyor. Dünyanın parmakla gösterilen ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor. Başbakanımızın da dile getirdiği gibi Türkiye önümüzde ki 5 yıl içinde dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer alacak. Bunlar istikrar sayesinde oluyor. Bu sizlerin ortaya koyduğunuz tek parti iktidarına, AK Parti iktidarını güçlendirerek güçlü bir siyaset teşvikiniz ve siyasi istikrar isteğiniz sayesinde gerçekleşiyor. Bu yolda ki kararlılığınızla da inşallah 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçiminde de vereceğiniz kararla olacak” dedi.

Onun haricinde bizlerde dolu dizgin koşacağız, çalışacağız. Memleketimize hizmet etme yarışı içerisinde olacağız şeklinde devam eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “ Allah’ım hepimizin niyetlerine göre versin. Davanız mübarek olsun. Birkaç gün sonra Kadir gecesini idrak edeceğiz. Şimdiden Kadir gecenizi ve ardından gelecek olan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor nice bayram ve ramazanlara ulaşmanızı ve ulaşmayı diliyorum. Hepinize iyi geceler” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Gecenin son konuşmasını ise Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptı. Başkan Köktaş yaptığı konuşmasında, “ Bende sözlerime yapmış olduğunuz ibadetleriniz, tuttuğunuz oruçlarınızın ve ramazan ayınızın mübarek ve kabul olmasını diliyorum.  Bu akşam Başkanımız Yusuf beyinde ifade ettiği gibi Halil İbrahim bereket sofrasında bir araya gelmeyi düşündük. Burada gayemiz bizde biliyoruz ki evinizde orucunuzu açabileceğiniz bir kase çorbanız elbette ki vardır. Ama amacımız dediğim gibi bu gün bu ada da bu manevi atmosferi yaşamak ve birlikte olmak için bir araya geldik.  O nedenle diyorum ki Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır anlayışıyla 12 yıldır sizlere hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. AK Parti hem kimsesizlerin kimsesi, hem de sessiz çoğunluğun sesi olarak bu güne kadar sizin isteğiniz ve kararlılığınız doğrultusunda hareket ettik. İnşallah bundan sonra da aynı süreci devam ettirecektir” diyerek şöyle devam etti.

Köktaş, “Önümüzde önemli bir süreç var. İlk defa Cumhurun reisini seçeceği karar vereceği bir süreç var. Bu süreç 10 Ağustos 2014 te son bulacak. Biliyorsunuz Çarşambalı hemşerilerim. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci bu ülkede hep sıkıntılı hep sancılı geçmiştir. Bunların sonucunda da demokrasi hep kesintiye uğramıştır. İlk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçeceği bir seçime girmiştir. Onun için Milletin yani halkın adayı olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan adaylığını devam ettiriyor. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Şurada 25 günümüz kaldı. Hangi seçimde Çarşambalının huzuruna çıktıysak bir ses ver Çarşamba dediysek en yüksek sesle cevap verdi. Bir ışık yak Çarşamba dediysek Çarşambalı tüm ışıkları yaktı ve Çarşambayı aydınlattı, Samsun’u aydınlattı, Türkiye’yi aydınlattı. Artık yardım alan değil yardım eden ülke konumuna geldi. Şimdi bizden bir şey istiyor, ilk defa kendisi için bir şey istiyor. Vereceğiniz oylasrla Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı köşküne çıkacağı günü bekliyor inşallah. 25 gün gayretli çalışacak, seçmen listelerine, sandığa sahip çıkacağız. O gün kimimiz varsa seçim günü herkesi sandık başına getireceğiz diyor bu sürecin hayırlı olmasını cenabı Allah’tan diliyorum.  Tüm bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan Kadir gecenizin ve Ramazan bayramınızın hayırlara vesile getirmesini diliyor Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlere, sizi Allah’a havale ediyorum” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra iftar yemeği programı sona ererken vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’la bir süre sohbet ettikten sonra program sona erdi. Protokol daha sonra Göl Restoran a geçti. Burada bir süre parti teşkilatları ile görüşen il yönetimi ve Başkan Yılmaz daha sonra Teraih Namazını Abdullah paşa camiinde hep birlikte kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA- Nuri Oğuzhan ŞEKER 

ak-parti-iftar-yemeginde-vatandaslarla-bir-araya-geldi2.jpg

ak-parti-iftar-yemeginde-vatandaslarla-bir-araya-geldi3.jpg

ak-parti-iftar-yemeginde-vatandaslarla-bir-araya-geldi4.jpg

ak-parti-iftar-yemeginde-vatandaslarla-bir-araya-geldi5.jpg

ak-parti-iftar-yemeginde-vatandaslarla-bir-araya-geldi6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber