AK Parti Gençlik Kollarından Çarşamba TSO'ya ziyaret…

AK Parti Gençlik Kollarından Çarşamba TSOya ziyaret…
Çarşamba AK Parti Gençlik Kolları, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’yi makamında ziyaret etti

 

HABER – FOTO: Nurhan GÜZEL

Gençlere yönelik yapılabilecek eğitim ve benzeri programlar ve ilgili konuların ele alındığı ziyarette bir konuşma yapan Çarşamba AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, Osman Arslan “ Partimiz, Ülke genelinde olduğu üzere, İlimizde de partimize gönül veren gençlerimize yönelik, “Siyaset Akademisi” adıyla, eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenlemektedir. Bu eğitim seminerlerine tüm gençlerimizin katılımını sağlamaya gayret ediyoruz. Yine siyaset dışında da gençlerimizin özellikle mesleki konularda da eğitim almasını önemsiyoruz. Odamızın düzenleyeceği eğitim seminerlerine de katılmak isteriz” dedi.

Siyasette, gelecekte yer alacak gençlerin, kendilerini şimdiden geliştirmeye ve altyapı oluşturmaya gayret etmelerini çok önemsediğini vurgulayan Başkan Kefeli’de yaptığı konuşmasında “ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizi önemsiyor ve geleceğimiz olarak görüyoruz. Bu nedenle,  Üyelerimiz bazında düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerlerini, gençlerimizin de katılımına açtık. Seminerlerimize katılan birçok genç arkadaşımız oldu, Hepsine sertifikalarını da takdim ettik. Önümüzdeki dönemlerde de OMÜ-SEM ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, üyelerimize yönelik Dış Ticaret, e-ticaret, toplam kalite yönetimi, girişimcilik, kalite yönetim sistemleri ve benzeri konularda düzenleyeceğimiz eğitim seminerlerimizi yine genel katılıma açacağız ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber