Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

AK Parti’ de bugün karar günü…

AK Parti’ de bugün karar günü…

Bugün Belediye Başkan aday adaylıklarında son gün…

Belediye Meclis Üyeliğinde de son gün bugün.

AK Parti için elbette ki bu son…

Çarşamba başta olmak üzere Samsun ilçeleri ile birlikte Samsun Büyükşehir belediye başkan adaylıklarında enteresan gelişmeler sürüyor.

Bu noktada gelen bilgiler ve edinilen bilgiler AK Parti önümüzde ki süreçte mevcut belediye başkanları hakkında çok absürt bir bilgi ve gelişme olmadığı takdirde aynı isimlerle yola devam etme kararı alınmış gibi görünüyor.

Bu noktada alternatif isim olarak belirlenmeye çalışılan belediye başkanlıkları içinse ince elenip sık dokunuyor.

Bu noktada Canik, Atakum, İlkadım, Çarşamba, Tekkeköy belediyelerini alabilmek için AK Parti çok fazla riske girmeyecek.

Bu gelişmeler Kızılcahamam da masaya yatırılarak genel olarak mevcut başkanlarla yola devam etme kararı alınacak.

Teşkilatları ile sorunlu olan belediyeler ile ilçe ve il yönetimleri bir araya getirilerek geçmişe sünger çektirilecek ve yeniden ilk günlerde ki gibi aynı heyecanla çalışmaları sağlanacak.

AK Parti Yerel seçimleri akabinde yapılacak olan önce Cumhurbaşkanlığı ve ardından Genel seçimlere daha güçlü ve teşkilatları, belediyeleri kavgalı değil kucaklaşmış bir şekilde bu seçimlere gidilmesi sağlanacak.

AK Partinin tek sıkıntılı bölgesi olan teşkilat ve belediyelerin anlaşmazlığı ve kavgaları ile hangi aday ortaya çıkarsa 2009 yılında olduğu gibi aday gösterilmeyen cephelerin partiye değil muhalefet partilerine çalışmaması sağlanacak.

Bu düşünceleri yok edebilmek için özellikle Genel Merkez ve Başbakanın bu konuları Kızılcahamam da masaya yatırarak bu sorunu çözmek ve sorunsuz şekilde seçimlere girmek hedefleniyor.

Çarşamba’da enteresan gelişmeler yaşanıyor. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ a karşı teşkilat ve partililerin çoğunluğunun İlçe Başkanı Mehmet Köse’yi başkan olarak görme istek ve çalışmalarında bugün büyük bir gelişme olması bekleniyor. Bu noktada her şey akşam 17.00 da netleşecek.

O nedenledir ki bugün AK Parti de büyük karar günü.

En kötü karar verilemeyen kararsızlıklardır.

Kim nasıl karar verecek, kim şaşıracak, kim sevinecek, kim üzülecek hep birlikte bu akşam göreceğiz.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi