AK Parti Danışma Toplantısı’nda bir araya geldi

AK Parti Danışma Toplantısı’nda bir araya geldi
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 50. İlçe Danışma Meclisi toplantısı’nda yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 50. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İlçe Koordinatörü Güner Armutlu, Reşat Keleş, Muzaffer Öztel, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetimleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, ilçe teşkilatı olarak göreve başladıkları tarihten bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Halit Doğan, “Yaklaşan 2015 seçimlerine ilçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Göreve geldiğimizde 17201 olan üye sayımız şuanda 18102 rakamına ulaştı. Yeni dönemde 901 üye yapılmıştır. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Halit Doğan’ın konuşmalarının ardından Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’da konuştu.Başkan Dündar yapımı süren, yapımı gerçekleşen projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Hüseyin Dündar, “Artık köylerimizin de mahalleye dönüştüğü bir Çarşamba olarak hizmet veriyoruz. Büyüklehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi olarak hizmetlerimiz sürüyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları belirliyoruz. Eksikliklerini gideriyoruz.” Şeklinde konuştu.


Başkan Dündar’ın ardından konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “"Her zaman ifade ediyoruz, 10 Ağustos yeni Türkiye'nin başlangıcı adına tarihi bir gün olmuştur. Halkın ilk defa kendi Cumhurbaşkanı'nı seçmiş olması, Cumhurbaşkanlığı makamını, dolayısıyla siyasi ve demokratik kültürümüzü dönüştüren, devlet ile millet arasındaki bağı kuvvetlendiren önemli bir gelişmedir." dedi.
Başkan Fuat Köktaş konuşmasının sonunda, AK Parti 5. Olağan İl Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıklayarak, “Gelecek il başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağımı buradan açıklıyorum. Uygun bir arkadaşımızı İl Başkanlığı görevini yürütecektir. Ben AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim.” Dedi. 

ak-parti-danisma-toplantisi’nda-bir-araya-geldi4.jpg

ak-parti-danisma-toplantisi’nda-bir-araya-geldi5.jpg

ak-parti-danisma-toplantisi’nda-bir-araya-geldi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber