Ak Parti Danişma Meclisi Toplantisi

Ak Parti Danişma Meclisi Toplantisi
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Milletten aldığını millete sunan tek parti AK Parti'dir" dedi.

 

AK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı ilçe teşkilat binasında yapıldı. İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı’nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "3 Kasım tarihi sadece AK Parti için değil Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat olmuştur. 3 Kasım tarihi Türkiye için yeni bir başlangıç oldu. Türkiye adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıktı, büyük bir bunalım ve krizden istikrar sahiline ayakbastı. Hamdolsun geride bıraktığımız bu 11 yıllık sürede milletimize hiç mahcup olmadık. Verdiğimiz sözleri aynen yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Milletimizin başını yere eğmedik, hep alnımız dik yolumuza devam ettik. Bu dönemde milletimiz de bizi asla yalnız bırakmadı. Hep bizimle beraber yürüyün, biz arkanızdayız dedi” diye konuştu.

Başkan Köktaş konuşmasına şöyle devam etti: “Teknoloji, tecrübe, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak, milletimize hizmet etmek bizde. Milletten aldığını millete sunan tek parti AK Parti'dir. İktidarımızda 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na, her ders yılı başında, dar gelirli aile çocuklarına giyim ve kırtasiye malzemesi temin edilmesi için 700 milyon liralık kaynak aktardık. Yoksul ailelerin okula giden çocukları için, 1 milyon anneye 2.017 milyar lira ödeme yaptık. Kamuya ait sağlık kuruluşlarındaki muayenehane sayısını yüzde 400 artırarak vatandaşlarımızı muayene kuyruklarından kurtardık. Yatan hastalarımızın ilaç arama çilesine son verdik. Hastalarımızın ilaç ve tıbbi malzemelerini eczanelerden değil hastaneden temin etmesini sağladık. Hiçbir zaman halka karşı gururlanmadık, bu hizmet yolunda halkın efendisi değil, hizmetkarı olduk.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz