AK PARTİ ÇARŞAMBA’DA ‘GÜR’ ÇALIŞMA

AK PARTİ ÇARŞAMBA’DA ‘GÜR’ ÇALIŞMA
31 Mart Yerel seçimleri çalışmaları kapsamında, Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ender Gür’ün esnaf ve vatandaş ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gür’ün Çarşamba’da ki seçim çalışmalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’da katılarak, Gür için güçlü destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ve teşkilat mensuplarının yaptığı ziyaretlerde Uzun Çarşıda ve Ayvacık Yolu üzerinde bulunan esnaflara ziyarette bulunularak sohbet edildi.

3ac5ce2a-d2ca-4798-be2f-6dac5087af45.jpg

09d1e85b-b6a2-400f-9f73-81440d1c802f.jpg

Yapılan esnaf ziyaretlerinde Cumhur İttifakının AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile Çarşamba Belediye Başkan Adayları Ender Gür’e destek isteyen Yılmaz; “Hizmet denince akla AK Parti Belediyeciliği gelir. Geçmiş 5 yıllık dönemde Çarşamba da Halit Doğan Başkanımızın yaptığı hizmet ve çalışmaları herkes biliyor. Şuan devam eden altyapı çalışmaları Çarşamba’nın önümüzdeki 60 senesini kurtaracak. Bu çalışmaların devam etmesi ve bitirilebilmesi için hem Samsun da hem de Çarşamba da Cumhur İttifakı Adaylarımızın kazanması çok önemli” dedi.

Esnaf ziyareti sonrası Çarşamba Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş’u ziyaret edildi. Karşılık fikir alışverişin yapıldığı ziyaret toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi. Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ile birlikte İl ve İlçe parti teşkilat üyeleri katıldı.

47c89384-94d1-4dbb-af0a-199302bafba2.jpg

075a0873-8f0d-44fe-a2f9-e3f4df9d5deb.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir