AK Parti Çarşamba’da Danışma Toplantısı

AK Parti Çarşamba’da Danışma Toplantısı
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 88. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Çarşamba Öğretmenevi’nde Samsun İl Başkanı ve Milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirildi

Çarşamba Öğretmenevinde gerçekleştirilen 88. İlçe Danışma toplantısının açılışında AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yol arkadaşları olarak ülkemizin nerelerden nerelere geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu bilgi ve heyecanla 2023 seçimlerine hiç ara vermeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz ifadeleri ile başlayarak şöyle devam etti.

392544e8-c115-418a-99dc-4bd99a45f8ff.jpg

"Rekor bir oy çıkaracağız"

Özden, “2023 yolculuğunda teşkilatımız iri, diri bir şekilde Çarşamba’dan bir kere daha geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi yine rekor bir oy çıkaracağımızdan kuşkumuz yok. Cumhurbaşkanımızı 2023’te aldığı oylardan en yüksek oy oranını tekrarlayarak bizlere, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımıza ara sıra piyasaya çıkan nezaketsiz insanlara karşı inatla ve ısrarla çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sürdürerek bir kez daha Cumhurbaşkanı yapacağımıza asla şüphemiz yok.” diye konuştu.

 

47536dc9-dddf-4767-accf-f09b76b1c29f.jpg

Başkan Doğan çalışmalardan bahsetti

İlçe Başkanı Taner Özden’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba İlçe Danışma Meclisi toplantımızın 88. Toplantısında bu soğukta içimizi ısıtan siz katılımcıların bizleri yalnız bırakmamasına seviniyorum çünkü biliyorum ki 2023 yılında da yeniden Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirerek bu gücümüzü bir kere daha göstereceğiz. Çarşamba Belediyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesiyle beraber  göreve geldiğimiz günden buyana uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreçte geçen yıl sonu itibari ile 83 kilometre beton yollarımızı acil ihtiyacı olan mahallelerimize kazandırdık. AK Parti ve İlçe Belediyesi olarak ayrıca geçtiğimiz 2014-2019 yılından itibaren yapılan 53 kilometre yol ile ilçe belediyesi toplamda yukarı kotlarda 135 kilometre beton yolu bitirmiş durumdayız. İlçe merkezinde altyapıya sorunlarımızı ise SASKİ Genel Müdürlüğümüz ve Büyükşehir Belediyemizin yağmur suyu, içme suyu hatlarımızın yenilenmesi ile ilgili bir çalışma başlatılacaktı.  Ancak pandemi ve dünyayı etkisi altına alan ve dünya genelinde yaşanan Kovid belasından dolayı çalışmalarımız aksadı. Ancak bu yıl için 200 milyon bütçe ve 3 yıllık planlama içerisinde altyapı - üst yapı çalışmalarımızı gerçekleştirmeyi hedeflemiş durumdayız. İlçemizin altyapısını en kısa sürede tamamladıktan sonra yol ve kaldırımlarını yeniden tek tip ve yayalarımız için modern kaldırım proje ve çalışmalarımızla Çarşamba’yı inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ dan sonra AK Parti Samsun Milletvekillerinden Orhan Kırcalı söz alarak yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için tüm teşkilat mensuplarının özveri ile çalışması gerektiğini dile getirdi.

04863897-a6c8-4fdb-b3ee-4a6455894697.jpg

 

"Türkiye'miz olmadığı kadar güçlendi"

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 88. İlçe Danışma Meclisi Toplantısına son olarak AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz söz aldı..

Eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin karşılaştırmasını yaptı. Kurtuluş Savaşında ve sonrasında bu millet büyük zorluklar, yokluklar  çekti. O yokluk ve zorluklar altında kimseye muhtaç olmadan dimdik ayakta durdu ve bu güne kadar da tüm darbelere ve zorluklara rağmen hayatını sürdürerek bu günlere geldik. Özellikle son 19 yılda Türkiye’miz olmadığı kadar daha güçlendi. İçerde olsun dışarıda olsun yaptıkları ile adından söz ettirirken dünyanın hem en gözde ülkesi hem de en çok üzerine oyun oynanan ülkesi olduk. Bu kadar ilerleme göstermişken dış ve dış güçlerin kuklası olanlara inat milletimiz 2023’te bir daha Recep Tayyip Erdoğan’ı yine bizim birlik, beraberlik ve çalışmalarımızla bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak inşallah seçecek. Yeter ki AK Parti çatısı altında bu duygu ve düşünce ve birlik beraberliğimizi yıpratmadan sürdürebilelim. Bizler daha güçlü şekilde 2023’te galip çıkacağımızdan şüphemiz yok” ifadeleri ile konuşmasını tamamladıktan sonra İlçe Danışma kurulu toplantısının ikinci ve basına kapalı bölümüne geçildi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 88. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ilçe teşkilatının sıkıntı ve sorunları konuştuğu toplantısını tamamladıktan sonra Milletvekilleri ve İl yöneticileri ilçeden akşamüstü ayrıldılar.

HABER MERKEZİ

d05bbccb-f6b0-43b7-8b46-2660fd10e193.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber