AK Parti Çarşamba’da Bayramlaşma

AK Parti Çarşamba’da Bayramlaşma
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Çarşamba Göl Restaurant’ta bayramlaşma töreni düzenlendi

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Çarşamba Göl Restaurant’ta bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.Düzenlenen programa İlçe yönetim üyeleri yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş’da katıldı.

Bayramlaşma töreninde açılış konuşması yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, “Bayramlaşma törenlerimizi bir süredir gerçekleştiremiyorduk. Bizde ilçemizde birlikberaberlik içerisinde, elimizden geldiğince çaba sarf ederek bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Buradan tüm İslam AlemininKurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi

Özden’in açılış konuşmasından sonra söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,dünyanın yanı sıra Türkiye'yi de etkisi altına alan Koronavirüs Salgınına değinerek, "Bir hastalık süreci yaşadık. Aramızdan ayrılanlar ve bu hastalığı atlatan vatandaşlarımız oldu. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, hastalarımıza Allah şifalar versin. “ dedi.

Başkan Doğan yapılan çalışmalardan bahsederek, köy yollarında 2 bin kilometrelik yolun bakımlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, ovadaki yol ve altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini, gerçekleştirilecek projelerin Kurban Bayramı sonrası hızlandırılacağını paylaştı. Çarşamba Belediyesi’nin çalışmalarını paylaşan Doğan, sözlerini sonlandırdı.


Daha sonra söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, Çarşamba Şeker Fabrikası’nda çalışmaların sürdüğünü, gerekli modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmet vermeye başlayacağını aktaran Milletvekili Köktaş, çiftçilerin pancar ekimi yapmasını istedi.

Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’da, partililerin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek kısa bir gündem konuşması yaptı.

Program bayramlaşma ve konuşmalar sonrası son buldu. Partililer buradan Çarşambaspor Kulübü’nü ziyaret ederek, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’dan kulüp çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Bayramlaşma sonrası buradaki program da sona erdi.

HABER MERKEZİ
 

218937535_2941644596090737_4878358521708024555_n.jpg219136394_2941644482757415_8817832044861286650_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber