AK Parti Çarşamba Teşkilatı 43. İlçe Danışma Meclisini topladı

AK Parti Çarşamba Teşkilatı 43. İlçe Danışma Meclisini topladı
AK Parti Çarşamba Teşkilatı Hafta sonu 43. İlçe Danışma Meclisi Toplantısını yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı, AK Parti İlçe Binası Toplantı salonunda 43. Danışma Meclisi Toplantısını yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse Başkanlığında yapılan toplantıya Danışma Meclisi üyeleri katıldı.

43. İlçe Danışma Meclisi ile alakalı olarak AK Parti İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, “Bundan önce iki referandum, iki yerel seçim ve üç genel seçimden başarıyla çıkan AK Parti teşkilatları olarak, önümüzdeki süreçte yapılacak Yerel, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerden de başarıyla çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Teşkilatımız bütün kademeleri ile bu sürece her daim hazırdır” denildi.

Yapılan açıklamada Türkiye’nin son dönemdeki gündem maddelerinden bir olan Rehhanlı’da yaşanan olaylara değinildi. Açıklamada, “Reyhanlı'da yaşananlar ülkemizi karıştırmaya, Suriyeli kardeşlerimiz ile aramızı açmaya yönelik provokasyonlardır. Ensar ve muhacir geleneğinden gelen aziz milletimiz Suriyeli kardeşlerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kapılarını sonuna kadar açacaktır. Bu kardeşliği bozmaya yönelik her türlü girişim, milletimizin birlik beraberlik ve kardeşliğe olan bağlılığı sayesinde sonuçsuz kalacaktır.

Reyhanlı'da yaşanan talihsiz olay nedeniyle Başbakanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’a “katil” diyen, “Esad ile arasında fark yok” diyen Kılıçdaroğlu’nu; CHP’liler affetmez, CHP’liler affetse millet affetmez, Millet affetse yargı affetmez, Yargı affetse tarih affetmez, 
Tarih affetse Allah affetmez” denildi.

BEŞ AYDIR HİÇBİR OCAĞA ATEŞ DÜŞMEDİ

Çözüm sürecine de değinilen açıklamada, “Beş aydan beri ülkede silahlar ateşlenmiyor. Hiçbir eve ateş düşmüyor. Analar ağlamıyor. Daha önce yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle ülke gündemimin birinci maddesi olan terör artık gündemden düşmeye başladı. Bölge terörle değil de, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda hayata geçirilen projelerle gündeme gelmeye başladı. Ülkenin dış borcundan daha fazla ekonomik yük getiren terör ülke gündeminde yok artık. 

Ekonomide yaşanan olumlu gelişmeler, her alanda hayata geçirilen reformlar, halkımızın huzur ve refahı için atılan adımlar toplumun her kesiminden olumlu karşılık bulmaktadır. Hepimize düşen görev kendimiz, çocuklarımız ve torunlarımız için sorumluluk almak ve sorumluluklarımızı yerine getirmektir” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber