AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatından ‘Teşekkürler Çarşamba’ çalışması

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatından ‘Teşekkürler Çarşamba’ çalışması
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada ilçede bulunan muhtarlar, köy temsilcilikleri ve basın mensuplarına ‘Çarşamba hazır hedef 2023’ konulu zarflar hazırlanarak dağıtıldı.

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve ilçe yöneticileri tarafından hazırlanan ‘Çarşamba hazır hedef 2023’ konulu zarflar ilçede bulunan muhtarlar, köy temsilcilikleri ve basın mensuplarına dağıtıldı. Zarfların içerisinde Sorularla ve Cevaplarla Yeni Büyükşehir Belediye Yasası kitapçığı, Alnımızın Akıyla 9,5 yıl kitapçığı ve AK Parti Türkiye Bülteni ve bir mektup yer aldı.

İlçe Başkanı Mehmet Köse ve ilçe yöneticilerinin başlattıkları çalışma neticesinde muhtarları, basın kuruşlarını ve köy temsilciliklerini bir bir ziyaret ederek, hazırladıkları zarfları takdim edip bir araya geldiler.

Zarfların içinde yer alan ve Kişiye özel olarak hazırlanan mektupta ise şu ifadelere yer verildi;  “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğindeki AK Parti'nin Türkiye'nin umudu olarak siyaset sahnesinde yer almasının üzerinden 11, milletimizin teveccühü ile tek başına iktidara gelmesinin üzerinden 10 yıllık bir zaman geçti. Bu zaman içerisinde üç genel seçim, iki yerel seçim ve iki referandumdan sizlerin büyük teveccühleri sonucu başarıyla çıktık. 2014'de yapılacak yerel ve Cumhurbaşkanlığı ile 2015'de yapılacak genel seçimlerden de Allah'ın izni, sizlerin de desteği ile başarı ile çıkacağız.

İktidara geldiğimiz günden bu güne geçen zaman dilimi içerisinde sizlere söz verdiğimiz birçok hizmeti hayata geçirdik. Ülke genelindeki bu hizmetleri Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat KILIÇ, Milletvekilleriniz Sayın Mustafa DEMİR, Sayın Göm al Yılmaz DEMİR, Sayın Tülay BAKIR, Sayın Çağatay KILIÇ, Sayın Ahmet YENİ ve İl Başkanımız Sayın Fuat KÖKTAŞ'ın destekleri ile Çarşambamıza da kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz.

Biz AK Parti ailesi olarak ilk günkü gibi inançlı, kararlı, heyecanlı, İstekli, azimli, gayretli ve cesaretliyiz.

Çünkü milletimize hizmet borcumuz var.

Saygıdeğer Basın Mensubu Arkadaşım,

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak size gönderdiğimiz bu zarfın içinde yer alan;

"SORU VE CEVAPLARLA YENİ BÜYÜKŞEHİR YASASI" kitapçığında yasa ile getirilen yenilikleri, partimizin resmi yayın organı olan "TÜRKİYE BÜLTENİ" dergisinde hükümetimizin ve partimizin bir aylık çalışmalarını, "ALNIMIZIN AKIYLA 9,5 YIL" kitapçığında ise eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomiye kadar AK Parti İktidarları döneminde yapılan hizmetleri başlıklar halinde bulabilirsiniz.

İstifade etmeniz dileği ile...”

ak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-‘tesekkurler-carsamba’-calismasi-(3).jpgak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-‘tesekkurler-carsamba’-calismasi-(4).jpgak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-‘tesekkurler-carsamba’-calismasi-(5).jpgak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-‘tesekkurler-carsamba’-calismasi-(6).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber