Ak Parti Çarşamba İlçe teşkilatından birlik mesajı

Ak Parti Çarşamba İlçe teşkilatından birlik mesajı
Ak Parti Çarşamba İlçe teşkilatının hafta sonu yaptığı Ana kadame toplantısının gündemini birlik ve beraberlil oluştururken toplantıya ilişkin Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse Basın Açıklaması yaptı.

 

Ak Parti Çarşamba İlçe teşkilatı tarafından hafta sonu düzenlenen Ana kadame, Gençllik ve Kadın Kolları toplantılarına ilişkin bir basın açıklaması yayınlayan Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, toplatınada birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını belirtirken, parti içi siyasal eğitimlerin hızlanacağı bilgisini verdi.

ak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-birlik-mesaji2.jpg

Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı  Mehmet Köse tarafından yapılan açıklamada Köse, “AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak teşkilatımızın her kademesi bizim için çok önemli. Düzenlediğimiz Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları toplantımız her hafta yapılır ve çalışmalar gözden geçirilir. İlçe teşkilatımızın bu hafta yaptığı toplantıda Ana kademe, gençlik ve kadın kollarımız çalışmaları hakkında teşkilatı bilgilendirdiler. Ak Parti Çarşamba ailesi olarak şuna bir kez daha şahit olduk ki teşkilatın her kademesi ilk günkü gibi heyecanlı, azimli, kararlı, bir ve beraber” dedi.

ak-parti-carsamba-ilce-teskilatindan-birlik-mesaji3.jpg

16-17 Şubat’ta Ekrem Erdem’den teşkilat eğitimleri

Köse yaptığı açıklamanın devamında teşkilat içi yapılacak eğitimlere de değinerek, “Bu kapsamda, 16-17 Şubat’ta Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem başkanlığında Teşkilat Eğitim Toplantısı gerçekleştirilecektir.Eğitim Alanındaki bir diğer çalışmamız olan Siyaset Akademisi’nin de yeni dönem eğitimleri 2 Mart’ta başlayacak. Bir başka çalışma alanımız olan sandık bazlı çalışmalarımızda da son aşamaya gelindi” şeklinde açıklamada bulundu.

Ak parti Samsun İl teşkilatının düzenlediği yarışmada ilçe gençlik kollarının 3. Olduğunu dile getiren Köse, Ak Parti Çarşamba  Gençlik Kollarını başarılarından kaynaklı kutlarken kadın Kollları çalışmalarının ise zor olduğu fakat Kadın Kollarının bu zorlukların üstesinden geldiğine değindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber