AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kollarından İadei ziyaret

AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kollarından İadei ziyaret
AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kollarından, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kollarına iadei ziyaret

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimle Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Numan Çakır, seçimlerin ardından bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Bu ziyaretlerin ilkini Ak Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kollarına yapan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kollarına, geçtiğimiz akşam Ak Parti Çarşamba Genlik kollarından iadeyi ziyaret yapıldı.

Yapılan ziyaretler sırasında bir açıklama yapan, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kollarına Başkanı Numan Çakır, Ak Parti Çarşamba Gençlik Kollarının ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını, her ne kadar siyasi farklılıklar olsa da her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını açıklarken, Ak Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan, “ Numan Çakır Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına seçildiği zaman ilk olarak bizi ziyaret etmişti. Şimdi bizde Ak Parti Gençlik Kolları olarak Saadet Partisi Gençlik kollarını ziyaret ettik. Sayın Numan Çakır’ında dediği gibi her ne kadar siyasi farklılık olsa da daima birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi.

En kısa zamanda bir yemekte bir araya geleceklerini dile getiren Arslan, “Diğer siyasi partilerin gençlik kollarına örnek olmak amacıyla en kısa zamanda Saadet Partisi Çarşamba İlçe Gençlik Kolları ile birlikte düzenleyeceğimiz bir yemekte bir araya geleceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber