AK Parti Çarşamba, Danışma Meclisi’nde toplandı

AK Parti Çarşamba, Danışma Meclisi’nde toplandı
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 90. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, geniş katılımlı programla gerçekleştirildi

Çarşamba Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 90. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalara geçildi.
 

img_5182.jpg

img_5193.jpg
“Üyelerimizi kapı kapı ziyaret edeceğiz”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, katılımlarından dolayı tüm partililere teşekkür ederek, geçtiğimiz aylarda alınan ‘En Çok Üye Yapan İlçe’ Unvanını AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı’nın almasının büyük mutluluk oluşturduğunu ifade ederek, “Tüm teşkilatımızla gurur duyuyorum. Bu başarılar, bu çalışmalar bizim başlangıcımız. İnşallah 2023’te de bu salonda görüldüğü gibi hep birlikte yol yürüyeceğiz. 2023 seçimlerinin gecesinde coşkulu bir şekilde Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar aldığı en yüksek oyu hem Çarşamba’da, hem Samsun’da hem de Türkiye genelinde rekor bir oyla seçilecek olmasından hiç birimizin şüphesi yok. Biz o günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Tabi beklerken de elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el bırakmadan, dokunmadık yürek bırakmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu partimizin ilk günden beri şiarıdır. Cumhurbaşkanımızın yeni bir talimatıyla şimdi de Türkiye genelinde olduğu gibi Çarşamba ilçemizde bulunan 27 bin üyemizi kapı kapı ziyaret edeceğiz. Allah nasip ederse, bugünden itibaren başlayarak, tüm kademelerimizle hep birlikte bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını çözmek için gayret edeceğiz. 27 bin 242 üyemiz var. Bu sayıyı 30 binin üzerine çıkaracağız.” dedi.

img_5213.jpg

Başkan Doğan çalışmalardan bahsetti

Başkan Özden’in konuşmasının ardından söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’da ilçede ki çalışmalardan bahsetti. Başkan Doğan, “Öncelikle bir yaz dönemini geride bıraktık. Hem asfalt çalışmalarımız açısından hem de beton yol çalışmalarımız açısından güzel bir dönem geçirmiş olduk. Şehir merkezimizde çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Altyapı çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmalarımız için Samsun Büyükşehir Belediyemize ve SASKİ Müdürümüze teşekkür ediyorum. Mevcut altyapı, nüfusun fazlalaşmasından ve şehirde  yerleşimin çok fazla yayılmasından dolayı yetersiz kalıyordu.  Yağmur Suyu hattı hiç yoktu. Kanalizasyon hattına bağlı olarak çalışıyordu. Şimdi hem kanalizasyon hattımız, hem yağmur suyu hattımız hem de içme suyu hattımız istenilen ölçüde. Bu çalışmalar ilçemizin 50-60 yıl boyunca altyapı sorununu ortadan kaldırdı. Zübeyde Hanım Meydanından başlayan çalışmalar şuanda İstasyon Caddesinde devam etmekte. 20 güne kadar buradaki çalışmalar tamamlanacak. Daha sonra farklı mahallelerde çalışmalar sürecek. Geçtiğimiz aylarda önemli bir etkinliğe de ev sahipliği yaptık. TEKNOFEST’te ilçemizin vatandaşlarını taşıdık.  Diş Hastanemizde bölgemizde önemli yatırım olacak. Devlet Hastanemizde de aynı şekilde vatandaşın Samsun’a gitmesine gerek kalmadan tedavisini sağlayacak bir hastane haline geldi. Kano Merkezi ve Trap Skeet çalışmalarımız hızla sürüyor. Çarşamba Sanayisinde altyapı çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Çarşamba OSB’de üretime başlayan fabrikalarımız var. İşçi alımları ve diğer fabrikaların çalışmaları da devam etmekte. Sosyal Konut Projesi ilçemizde kıymet oluşturacak önemli bir yatırım oldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.  Her geçen gün göç almaya devam ediyoruz.  Bu nedenle Sosyal Konut Projesi’nin ilçenin yüz akı, güzel bir projesi olacağına inanıyorum. Çarşamba giderek büyüyor.” İfadelerini kullandı.


img_5219.jpg

img_5231.jpg

Aksu ve Demircan’dan gündeme dair konuşma

Başkan Doğan’ın konuşması sonrası programa katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan konuşma yaptı. Başkan Aksu ve Milletvekili Demircan’da yaptıkları konuşmalarda yerel ve genel gündeme dair değerlendirmeler yaptılar. 2023 seçimlerine vurgu yapılan konuşmalarda, partililerden yaklaşan seçimlere önemli gayret göstermelerini istediler.

 

img_5246.jpg

img_5251.jpg

Konuşmaların ardından partiye üye olan genç isimlere rozet takma töreni gerçekleştirildi. Tören sonrası program basına kapalı olarak devam etti.Programa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, partinin ana kademesi ve partililer katılım sağladı.

HABER: Nurhan GÜZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber