AK PARTİ Çarşamba Başkanlığından Kan Bağışı Kampanyası

AK PARTİ Çarşamba Başkanlığından Kan Bağışı Kampanyası
AK Parti Çarşamba İlçe Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı tarafından organizen kan bağışı kampanyası yapıldı

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Bilal Küçükaydın Başkanlığında, Türk Kızılay’ı ile birlikte organize edilen kan bağışı kampanyası Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapıldı. Çok sayıda vatandaşın kan vermesinin beklediği organizasyonda 100 ünite kan toplanması planlanıyor.

ak-parti-carsamba-teskilatindan-kan-bagisi-kampanyasi-(12).jpg

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in de katıldığı etkinlikte Mustafa Demir sağlık muayenesinden geçtikten sonra kan verdi. Demir kan verdikten sonra yaptığı açıklamada, “Halkla ilişkiler başkanlığımızın öncülüğünde arkadaşlarımız böyle bir çalışmaya imza attılar. Kan çok önemli bir faktör. Arkadaşlarımız çok güzel bir slogan bulmuşlar ‘kan ver cana can ver.” Verdiğimiz her kan bir insana can olarak geri dönüyor. Bu yüzden kan çok önemli. Türk Kızılay’ı da bu konuda yaptıkları çalışmalarla dünyadaki emsalleri konusunda iyi bir yerde yer alıyor. Arkadaşlarımız bu çalışmalarından kaynaklı teşekkür ediyorum, asıl teşekkürü de kan veren vatandaşlarımıza ediyorum” dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse de yapılan organizasyonda kan verirken,   organizasyona, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Beledi Başkanı Hüseyin Dündar, Gençlik Spor il Müdürü Güven Özyurt, Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım,  Samsun Kan Bağışı Müdürü Dr. Serdar Bayram, Kızılay çalışanları ve vatandaşlar katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber