AK PARTİ ÇARŞAMBA 86. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK PARTİ ÇARŞAMBA 86. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
AKParti Çarşamba 86. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Çarşamba Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen program ile yapıldı

2-192.jpg69.jpg699.jpg

Çarşamba Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda geniş katılımla gerçekleştirilen toplantı programı açılış ve yoklama sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sinevizyon gösterisi sonrasında konuşmalara geçilirken, açılış konuşmasını İlçe Başkanı Taner Özden Yaptı. Konuşmasında "Bu kadar felaketler ve saldırılar olurken devletimizin, hiçbir şekilde bu yatırımları durmak bilmiyor" diyen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, "Bu süre içerisinde yenilenmesi gereken okullarımız yenileniyor. Bunun gibi bir çok hizmet devam ediyor. Hepimiz biliyoruz ki 2020 yılı öncesi Türkiye'sinde, bırakın böyle büyük bir felaketi, en ufak bir felaket olsa bu yatırımlardan söz etmenin haricinde devletin memurunun maaşını nasıl öderiz diye ne yazık ki bu ülkenin yöneticileri, Amerika'nın ve Avrupa'nın gözünün içine bakıyor. Şuanda bırakın bunların gözünün içine bakmamızı, bu süreçte bunlarla mücadele ederken dünyada nerede mazlum müslüman coğrafyası varsa onlara da yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ülkemizin ve devletimizin 20 sene içerisinde nereye geldiğini görüyoruz. Bu yatırımları söylememin sebebi de; bu kadar felaketler ve saldırılar olurken devletimizin, hiçbir şekilde bu yatırımları durmak bilmiyor." ifadesini kullandı

'Beton yol çalışmalarımız 60 kilometreyi buldu'
İlçe Başkanı Özden'den sonra konuşmasına başlayan ve İlçede yapılan altyapı ve beton yol çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Türkiye'mizin değişik yerlerinde birileri tarafından çıkarılma ihtimali yüksek olan, soruşturmaları devam eden bir yangın gerçeği oluştu. Allah milletimizi devletimizi bu tür felaketlerden korusun. Vefat eden insanlarımızı Allah rahmet eylesin. Beton yol çalışmalarımız Cayvar ve Üçköprü mahallesine bağlayan yollardan başlayarak şuanda Gökçeli mahallemiz yapılıyor. Büyükşehir belediyemiz de Çatak, Kestanepınar, Ordu, Ordubaşı bağlantısında çalışmalarını devam ettiriyor. Şuana kadar beton yol çalışmalarımız 60 kilometreyi buldu. Şehir merkezimizde ise Büyükşehir ve SASKİ ile birlikte altyapı çalışmalarımıza başladık. 1984 yılından kalma bir altyapı ile şehrimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Kanalizasyon ve yağmur suyu hattımızla tek hat içerisinde çalışıyorduk. Arıtma tesisimizi de hayata geçirmiş bulunduk. Bu çalışma ise Bafracalı mahallemizde hızlı bir şekilde devam ediyor. Elimizden gelen tüm imkanları, tüm hemşerilerimizin ortak hayat menfaati doğrultusunda, insanımızın yaşam kalitesini arttırtmak ile alakalı en birliğiyle güçlü bir şekilde çalışmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

"Amerika'da yetişemiyor Rusya'da yetişemiyor yangınlarına"

Yapılan bu etkinlikten mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirerek sözlerine başlayan  AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti ailesi ile birlikte kucaklaştığı bu ortamda nasıl duygular içerisinde olursa ben de şu anda o duygular içerisindeyim. Sizlerle guru duyuyorum, sizlerle mutluyum. Sizlerle Allahın izniyle bu ülkeye çok güzel işler yapma konusunda çok büyük mesafeler katettik. Olumsuz bir takım şeyleri konuşmak çok kolay, iyi şeyleri konuşmak çok hoşumuza gitmiyor. Bu ülkede güzel şeyler oluyor. Ben Belediye Başkanı olduğum zamanlarda Samsun'un ihracatı 30 Milyon Dolardı. Samsun bugün 1 Milyar Dolar ihracat yapıyor. Ülkemizde yapılan iyi işlerin konuşmasını istemeyen insanların baskın ve istediği güçlü algı bizleri de etkiliyor, biraz haklısın algısı geliyor. Ne haklısı haklılık diye bir algıları yok." dedi ve sözlerini ise günlerdir Türkiye'nin güney Bölgesinde yanan ormanlar hakkında ki düşünceleri ileşu şekilde  sürdürdü.  "Cayır cayır ormanlarımız yanıyor, ciğerlerimiz yanıyor. Bu yangında hayatını kaybeden o canlılar canımızı yakıyor. O yangınlarda kimin ihmali var ? Niye şura yanmadı ? diye konuşan geniş bir muhalefet algısı var. Bu yangınlar şu anda İsviçre'de de var. Orada yangını söndürmek için uçak problemimi var. Hayır. Bu yangınlar Rusya'da da var, Amerika'da da var. Amerika'da kişi başına düşen gelir  100 Bin Dolar, bizde biliyorsunuz 7-8 Bin Dolar. Amerika'da yetişemiyor Rusya'da yetişemiyor yangınlarına, olağan üstü sıcak bir mevsim geçiyor. Orman envali olduğu yerde kendiliğinden tutuşuyor. Başlangıçta acaba sabotaj mı var ? Belki olabilir ama bunlar araştırılıyor. Şimdi bu orman söndürme mücadelesinde Tarım Orman Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın, Enerji Bakanlığımızın mücadelelerinde bu olumsuzluklar morallerini bozmaz mı ? Neymiş uçakları kullanmadığımız için yangınlar bu aşamaya gelmiş Türk Hava Yollarını modernize ediliş ile ilgili bir sorun AK Partinin meselesi değil." dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'in başkanlığında yapılan toplantıya Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Samsun Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Başkanı Taner Özden, Belediye Meclis Üyeleri ,Mahalle Başkanları AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber