Ak Parti bayramlaşmasına Cumhurbaşkanlık seçimleri damgasını vurdu

Ak Parti bayramlaşmasına Cumhurbaşkanlık seçimleri damgasını vurdu
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı parti binasında Eski Bakan Mustafa Demir’in katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda partililerle bayramlaştılar. Bayramlaşmaya Cumhurbaşkanlığı seçimleri gündeme oturdu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığınca gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Eski İmar ve İskan Bakanı  ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İl Başkan Yardımcıları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Soğuk,  Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı ve yöneticileri, partililer katıldılar.

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasında AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, “Rahmet ve bereket ayını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir aylık ramazandan sonra kavuştuğumuz ramazan bayramında birlik ve beraberlik içinde toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bayramını tebrik ediyorum. Biliyorsunuz bayramdan hemen sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ramazan boyunca teravih namazlarından sonra iftarlarda beraber olduk. Çarşamba’ da yaklaşık 8 bin kişilik iftar yemeğimizde iftar yaptık, orucumuzu açtık birlikte dualar ettik. Bu dualarımızın, kıldığımız teravihlerin hürmetine, dünyanın dört bir yanında acı çeken, çile çeken Filistin’de, annelerinin kucaklarında can veren çocuklara da rabbim yardım etsin. Orada ki Müslümanlara da Allah acılarını, sıkıntılarını sona erdirsin diyoruz” ifadelerini kullanarak Cuma günü Cuma Namazı çıkışında teşkilat ve partililerle birlikte Ziraat Bankasına giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bağış kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Başkan Doğan, yapılacak bağışın miktarının hiçbir önemi yok. Önemli olan Başbakan Erdoğan’ a destek olmak, katılımın sağlanması olduğunu ve gönül veren herkesi bağış kampanyasına davet ettiğini dile getirerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Doğan’dan sonra Belediye Başkanı Hüseyin Dündar konuşmasına, Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanı ile bu güne geldiklerini belirterek, “10 Ağustos tarihinde Recep Tayyip Erdoğan’ı 12. ci Cumhurbaşkanı olarak milletin, ülkenin başına getireceğimiz günün arifesinde bir araya geldik diyerek şöyle devam etti. Başkan Dündar, “Çok kritik süreçten geçiyoruz. AK Parti çatısı altında Fazilet, Refah, Saadet Partisinden bu güne kadar çalışkan bir ekiple bu günlere geldik. Eski Bakanımız yanımızda bu gün burada olan Mustafa Demir’le birlikte, partililerimizle bu güne kadar bu davanın mücadelesini veren kişileriz. Aslında bu bahtiyarlık, bu verdiğimiz uğraş yeter de artar bile. Bu büyük bir bahtiyarlıktır. İnşallah 10 Ağustos tarihinden itibaren Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığına gelmesi ile bu bahtiyarlığı yaşayacağız. Mazlum milletlerin, zulme uğramış Müslümanların bizlerin de katkılarıyla mutluluğa ulaşacağız hep birlikte inşallah” dedi.

Geride bıraktığımız 10 yılda yaptığımız hizmetlerimize mazbatamızı 30 Martta alarak yeniden yapmak için çalışmalara başladık. Daha önceden köyler dönemlerde yapılamayan hizmetleri yapmaya, hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede bu çalışmaların sonucunu hep birlikte görecek ve hep birlikte mutlu sona inşallah kavuşacağız ifadeleri ile konuşmasını herkesin bayramı kutlu olsun cümleleri ile sona erdirdi. 

Bayramlaşmaya katılan Eski Mar ve İskan Bakanı ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir ise konuşmasına Çarşamba ve milletimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun diyerek başladı. Demir, “İstikbalimizin gereği hayırlı çalışmalar yapmaktır.  Bu gün Ayvacık ve Çarşamba’da gerçekten heyecanı görüyorum. Burada görüyorum ki daha önceden Belde belediye ve eski ilçe başkanlarımız burada ve çok sevindim. Çok işimiz var. İstanbul’da ki o günleri hatırlayın.  % 25 gibi civarında bir oyla İstanbul belediye başkanlığı alınması ile kendi geleceğini bütünleştiren ve bu günlere gelen bir başbakana sahibiz. Çok duygusal konuşmalar yapabiliriz. Ama geldiğimiz yerin dünyada bir eşi yok. Dünya da hangi ülkeye bakarsanız bakın geçmişin de böyle bir 12 yıl hiç birisinde yok. Biz 13. Yıla giriyoruz. Cumhuriyet tarihine bakın, onu bırakın Osmanlıya uzanın ilk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek.  Bunun ne anlama geldiğini anladığınızı, hissettiğinizi ve düşündüğünüzü biliyorum. Samsun bunu hep göstermiştir. Samsun’dan yola çıktı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu neden? Çok anlamı var. Başbakan son olarak Samsun her zaman olduğu gibi yine son iki günde meydanı doldurdu desteğini verdi. Samsun da ki mitingde her yer sarsıldı, Tekkeköy’e geldi 5 dakika da her yer salkım saçak, Çarşamba’ya gelseydi ortalık demek ki sarsılacak. Bu böyle bir sevgi ve inanıyorum ki 10 Ağustos’ta da % 54 ün üzerinde oy alarak ilk kez sizlerin seçtiği bir Cumhurbaşkanı olarak o makama seçileceğine inancımız sonsuz. Sizlerin bu nedenle daha fazla çalışmasını istiyor ve bekliyoruz ki sizlerin bunu yaptığına da inancım tam” dedi.

,Konuşmalar sonrasında Eski İmar ve İskan Bakanı ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir bayramlaşma için parti binası çıkışında partililerle bayramlaşarak Salıpazarı İlçesine geçmesi ile Çarşamba’da ki bayramlaşma sona erdi.

ak-parti-bayramlasmasina-cumhurbaskanlik-secimleri-damgasini-vurdu-(1).jpg

ak-parti-bayramlasmasina-cumhurbaskanlik-secimleri-damgasini-vurdu-(3).jpg

ak-parti-bayramlasmasina-cumhurbaskanlik-secimleri-damgasini-vurdu-(4).jpg

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber