AK PARTİ AYVACIK İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANLARI: REİSİ DİNLEMEDİLER!

AK PARTİ AYVACIK İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANLARI: REİSİ DİNLEMEDİLER!
AYVACIKLILARDAN ERDOĞAN’A AÇIK MEKTUP: MİLLET BAHÇEMİZİ GERİ VERİN!

Ayvacıklılar isimli sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve Samsun milletvekillerine hitaben, özel bir firmaya kiralanan Ayvacık Millet Bahçesi’nin yeniden halkın ortak kullanım alanı olarak tahsis edilmesi için açık mektup yayınlandı.

4-015.gif

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Samsun Milletvekillerimiz;

Ayvacık Millet Bahçemiz Cumhurbaşkanımızın talimatlarına binaen İlçemizin Sosyokültürel hayatına katkıda bulunmak, ilçe halkımızın merasimlerini yapabilecekleri amacına uygun olarak oturup çaylarını yudumlamaları, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacı ile Ayvacık eski Belediye Başkanı Mustafa Belur tarafından yapılmış ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve diğer yetkililerinde katılımı ile 27.02.2019 tarihinde halkımızın hizmetine açılmıştır.

Ayvacık Millet Bahçesi uygun fiyatları nedeni ile halkımızın her kesiminin düğün, nişan vb. merasimlerinde tercih ettiği, sosyal ve kültürel aktivitelerini yaptığı bir mekandı. Ancak Millet Bahçemiz Ayvacık Belediyesi tarafından özel bir firmaya kiralanmıştır. Dolayısı ile halkımızın Millet Bahçesinde uygun fiyatlarla merasim ve etkinlik yapma imkanı elinden alınmıştır. Kiralama sonrası 500 TL olan bir düğün merasiminin fiyatı bile 5 bin TL ye çıkmıştır.

Millet Bahçemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile halkımıza hizmet için kurulmuştur. Gönül Belediyeciliği ile bağdaşmayan bu kiralama milletimizin gönlünü kırmıştır. Halkımıza hizmet amaçlı yapılan millet bahçemiz yine halkımızın ortak kullanım alanı olarak muhafaza edilmelidir. Halkımız için olumsuz sonuçlar doğuracak bu kiralamanın iptal edilmesini ve Millet Bahçesinin yeniden tamamen ücretsiz olarak Ayvacıklıların hizmetine sunulmasını talep ediyoruz.”

5-009.gif

ESKİ BAŞKAN MUSTAFA BELUR DA TARTIŞMAYA KATILDI

Ayvacık eski belediye başkanı Mustafa Belur da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Halkımıza hizmet amaçlı yapılan sosyal alanlar ve millet bahçelerimiz yine halkımızın ortak kullanım alanı olarak muhafaza edilmelidir.” Dedi.

3-018.gif

MİLLET BAHÇESİ İÇİN ANKET AÇILDI

Millet bahçesinin halka geri verilmesi için açık mektup yayınlayan Ayvacıklılar sayfasında kiralamanın uygun olup olmadığı konusunda bir ankette açıldı. Ayvacıklıların fikirlerini beyan ederek oy kullanacakları anketin bir hafta süre ile yayınlanacağı bilgisi edinildi.

HABER MERKEZİ

2-017.gif1-018.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber