Ak Parti Ayvacık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Ak Parti Ayvacık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
AK Parti Ayvacık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, ilçe binasında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü İsmail Şen, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Güner Armutlu, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kızılkan, üye kayıt çalışması üzerinde titizlikle durduklarını söyledi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ise, belediyenin yaptığı, devam ettiği çalışmalar ve yapılmak istenilen projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Belur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara'da düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısının da kendileri için verimli ve faydalı geçtiğini vurguladı.

İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Güner Armutlu da, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, bu yönde ilçe teşkilatı adına varsa eksikliklerin tamamlanmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Toplantının gündem maddeleri ve sunumların müzakeresi ve değerlendirme bölümünde konuşan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü İsmail Şen ise, "AK Parti, Türkiye'nin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle her yerinde olan bir partidir. AK Parti, zemini sağlam, milletiyle her zaman beraber olmuş, milletin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen, üzüntüsüyle üzülen her zaman milletini, ülkesini düşünen bir partidir" diyerek AK Parti'nin misyonu ve vizyonu üzerine konuşmasını yaptı.

Şen ayrıca, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 14.00'te tüm Türkiye'de aynı anda yapılacak olan "Sandığa sahip çıkıyoruz" toplantısı hakkında bilgiler vererek, mahalle yönetimlerinden sandık koordinatörleri atanması ve yapılacak olan toplantının koordinasyonu için 5 kişilik kurulun oluşturulması gerektiğini de sözlerine ekledi.

img_6881.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber