Ak Parti Ayvacık Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Ayvacık Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Ayvacık Güler Düğün salonunda AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi

Ayvacık Güler Düğün salonunda düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısına , AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, Ayvacık Koordinatörü  ve İl Başkan Yardımcısı Güner Armutlu, Ak Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail  Şen ,Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkanı Mustafa Belur, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

Ayvacık’ta yapımı süren stadyum çalışması ve sahil yolu çalışmaları hakkında Ak Parti İl yönetim kuruluna bilgiler veren İlçe Başkanı Kadir Kızılkan “ Büyükşehir Belediyesi ile beraber ilçemizde koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürmeye başladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize yaptırmakta olduğu stadyum yakın bir zaman içerisinde hizmete açılacaktır. Yine Büyükşehir Belediyemizin Sahil yolu çalışması hızla devam etmektedir. Ak parti ailesi olarak ilçemizde üzerimize düşen görevleri ve sorumlulukları elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi

Belediye Başkanı Mustafa Belur ise ‘’ 30 Mart Yerel seçimlerini büyük bir zaferle kazandıklarını ve partimize yakışır bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlere devam edeceklerini, bir buçuk aylık kısa bir zamanda yaptıkları icraatları anlatarak; belediye ve parti olarak uyumlu şekilde çalışarak verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirip, halkımızın duasını alacağız ‘’dedi.

                Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısında Kadın Kolları Başkanı Ayşe Soycan, Gençlik Kolları Başkanı Servet Ünlü ve Ak Pari İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Harun Doğan’ın sunumları ile devam eden toplantı Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak’ın değerlendirmeleri ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz