AK Parti adayları artıyor!

AK Parti adayları artıyor!
2019 Yerel seçimleri yaklaştıkça Belediye Başkan aday adayları da artıyor. Belediye Başkanlığına adı geçen son isim Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan. 

AK Parti de Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan muhtemel aday adayları gün geçtikçe artıyor. Önümüzdeki Mart2019 da yapılacak olan mahalli seçimlere 5 ay gibi bir zaman kala, AK Parti’de kulisler daha da hızlanmaya aday adaylığını düşünen isimler de son hazırlıklarını yapmaya başlarken yeni yeni isimlerin de ortaya çıkması bu dönem seçimlerin çok çekişmeli ve büyük bir yarış içinde geçeceğini gösteriyor.

Özellikle AK Parti’de Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da yerel seçimlerde Belediye Başkanı olmak isteyen aday adaylarının rekor düzeyde başvuruyla rekor kırması bekleniyor. Şimdiye kadar isimleri geçenden sonra şimdi ilk defa adı geçen Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan'ın adı gündeme getirilmeye başladı. Arslan'ın Eski Sağlık Bakanı ve  AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın desteklediği iddia ediliyor. Bu arada  son ulaşan bilgilere göre mevcut Başkan Dündar'ın 4. defaaday olmasının halk arasında çok istenmediği bu nedenle yeni aday için kolların sıvandığı şleklinde gazetemize ulaşması nedeniş ile 5 - 12 Kasım tarihlerine dikkat etmeye başladık. Aday adaylarının listesi bu tarihlerde belli oalcak.

Bu noktada adı son olarak gündeme gelen Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selami Arslan kimdir?
Çarşamba doğumlu. İlk Okulu, İmam Hatip Lisesini ve aynı zamanda Hafızlık okuyarak başarı ile Çarşamba’da eğitiminin ilk adımını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. İlahiyat Yüksekokulunu bitirdi.

Ardahan Hasköy Sağlık Ocağında Hekim, Ardahan İl Sağlık Müdürlüğünde Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Vezirköprü Aile Sağlığı Merkezi ve Çarşamba Durusu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi, Çarşamba Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı ve Salıpazarı Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmıştır. 10.12.2017 tarihinde Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı olarak göreve başlamıştır. İngilizce, Arapça ve Osmanlıca bilen ARSLAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir