AK PARTİ 19 MAYIS İLÇE İFTARI

AK PARTİ 19 MAYIS İLÇE İFTARI
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından ilk ilçe iftarı 19 Mayıs ilçesinde yapıldı.

İlçenin Merkez Camisi önündeki alanda düzenlenen 19 Mayıs toplu iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
İftar programında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halkla birlikte iftar açmanın duyguların en güzeli olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, “19 Mayıs ilçemizin değerli insanları. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepimizin evinde bir tas çorbası, bir dilim ekmeği var. İftarını açabileceği imkanı var. Ama bu akşam davetimize icabet ettiniz, bizi kırmadınız. Birlikte iftar yapma imkanını bize verdiniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Ortaya çıkan tablodan dolayı büyük bir huzur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Buradan ortamı ve sahayı izlerken bu tablodan ötürü büyük bir mutluluk ve huzur duyuyorum. Bu güzelliği paylaşmak herhalde Ramazan’ın paylaşım duygusuna verdiği katkıyı hissetmek herhalde duyguların en güzeli. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan’ınız mübarek olsun. Ramazan akşamlarında birlikte olmak dileğiyle Allah’ım hayırlı gelecekler nasip etsin. Geceniz mübarek olsun. Bereket ve esenlik dolu Ramazan geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

KÖKTAŞ, MİTİNGE DAVET ETTİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Zaman gelip geçiyor. 1 yıl önce yine burada sizlerle birlikte iftarımızı yapmıştık. Bugün yine bir aradayız. Bizi bu günlere getiren, birbirimize tekrar kavuşturan Cenab-ı Allah'a hamd-ü senalar olsun. İnşallah ağzımızın tadı bozulmadan, sağlık, huzur içinde sizlerle birlikte nice Ramazanlarda bir araya geliriz. Önümüzde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos tarihi, sıradan bir gün değildir. Yaşı müsait olanlar ülkemizde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin her zaman çok sıkıntılı süreçlerden geçtiğini görmüştür. Bu sancılı süreçler artık halkımızın seçeceği Cumhurbaşkanı ile sona erecektir. Millet ile Cumhurbaşkanı arasında olan mesafe ortadan kalkacaktır. Artık eski anlayışlar, statükocular, hükümeti ve milleti, Cumhurbaşkanı üzerinden ülkeyi idare etmeye çalışanların miadı dolmuş olacaktır. Onun için biz ilk turda aziz milletimizin desteği ile bu işi bitirerek Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu anlamda iyi günde, kötü günde yanında olarak moral ve destek verdiğiniz milletin adamı, Recep Tayyip Erdoğan 5 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'na geliyor. Sizleri mitingimize davet ediyor, şimdiden katılımlarınızdan ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ak-parti-3.jpg

ak-parti-4.jpg

ak-parti2.jpg

akparti-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset