AK belediyeler destan yazıyor

AK belediyeler destan yazıyor
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Samsun'da da partimizin bayrağının dalgalandığı belediyeler destan yazıyor" dedi.

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA
 
Samsun'un Terme İlçesi'nde bazı incelemelerde bulunan ve belde belediyelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Partili belediyelerin Türkiye'nin her yerinde destan yazdığını söyledi. 
 
Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindekilerle birlikte Terme İlçesi'ne adeta çıkarma yaptı. İlk olarak Kaymakam Fahri Meral'ı ziyaret eden Demir, İl Milli Eğitim Mustafa Cora'nın da katılımıyla ilçedeki okulların durumlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Yeni açılacak olan ve okul yapılması düşünülen alanlarda da incelemelerde bulunan Demir, eğitim yatırımlarını yerinde gördü. Demir daha sonra Hüseyinmescit Belediyesi'ne geçerek, burada yapımı tamamlanan okulu inceledi. Daha sonra sırasıyla Evci ve Kozluk Beldesi'ne geçen Demir, burada vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti. 
 
Türkiye'de koalisyon iktidarı olsa bugün ki gelişmelerin yaşanmamış olacağını söyleyen Milletvekili Demir, "AK Parti iktidarı ülkenin önünü açtı. Bunu yerelde de belediyelerimiz gerçekleştirdi. Türkiye'nin her yerinde AK Parti bayrağının dalgalandığı belediyelerimiz destanlar yazıyor. Kozluk Belediyesi bunun bir örneği. Kozluk'ta eğitimden, turizme, ulaşıma kadar projeler hayat buluyor. Diğer belediyelerimizde bu beldemiz gibi, projeler üretip, insanlara hizmet için çalışmalar yapıyor. Büyükşehir Yasası'nın kabulüyle ilk yerel seçimde belde belediyeleri kapanacak. Buna rağmen belediye başkanlarımız işlerini yarım bırakmamak için çalışıyor. AK Parti'de başlanan iş asla yarım kalmaz" dedi. 
 
Milletvekili Demir'e programlarında Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, AK Parti Terme İlçe yönetim kurulu üyeleri, Hüseyinmescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, Evci Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, İl Genel Meclisi Üyesi Fikret Oy, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Bütün ve İmdat Albayrak ile partililer eşlik etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz