Ailelerimizle Sabah Namazında Buluşuyoruz

Ailelerimizle Sabah Namazında Buluşuyoruz
Samsun'un Canik İçesinde ailelerimizle Sabah Namazında Buluşuyoruz programı yapıldı

Samsun’un Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği ‘Ailelerimizle Sabah Namazında Buluşuyoruz’ programında bir araya gelen aileler şehitler, Gazze, Kudüs ve Filistin için ellerini semaya kaldırdı. Canik Belediyesi ve Samsun Milli İrade Platformu (SAMİR) iş birliğiyle Canik Merkez Cami’nde gerçekleştirilen programda, sabah namazının ardından şehitler ve İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edildi. Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

aw110662-04.jpg

Pençe-Kilit Harekâtı şehitleri için dua edildi
Canik Merkez Cami’nde sabah namazında birlikte saf tutan vatandaşlar, namazın ardından Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde şehit olan askerler, Gazze ve Kudüs için dua etti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade ederek, “Vatan, millet ve bayrak uğrunda şehadete koşan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimiz ve devletimiz bölücü terör örgütlerine karşı gereken cevabı misliyle vermektedir. Ülkemizin birliğine kast eden terör ve terör destekçileri amaçlarına ulaşamayacaktır. Ülkemizin dört bir yanında görevlerini sürdüren tüm güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

aw110662-03.jpg

İsrail’in Filistin’de büyük bir insanlık suçu işlediğine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Terör devleti İsrail, Filistin’de çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden katliamlarını sürdürüyor. Masum Filistinli kardeşlerimize yönelik tüm dünyanın gözleri önünde soykırım yapıyor. Mescid-i Aksa’yı işgal eden, ibadethaneleri, hastaneleri bombalayan katil devlet İsrail’in saldırılarını derhal durdurması ve uluslararası hukuk önünde hesap vermesi gerekmektedir. Filistin’de şehit olan kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Program, Canik Belediyesi’nin vatandaşlara ikramlarda bulunmasının ardından son buldu.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yaşam