Aile Müdürlüğü 'Şehitler Günü'nü Unutmadı

Aile Müdürlüğü Şehitler Gününü Unutmadı
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, "Şehitler Haftası" dolayısıyla şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Şehitler Haftası nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı ile Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'ne ziyaretlerde bulundu.

Şehit yakınları ve gazilerin işlemlerinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na devredilmesiyle birlikte bundan sonra işlemlerin tek elden ve hızlı bir şekilde yürütüleceğini belirten İl Müdürü Murat Yıldırım, "Yönetmelik için çalışmalar devam ediyor. Artık tek yönetmelik ile işleri halledeceğiz. Böylece daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde yol almış olacağız. Zannediyoruz ki önümüzdeki birkaç ay içerisinde yönetmelik çıkmış olur. Bugün sizler olmasanız geçmişte yapılan savaşları bile unutacak, ecdadımızın çektiği zorlukları hiç bilmeyeceğiz. Geçmişi geleceğe aktarma noktasında çok katkınız var. Tabi burada bize de düşen görevler var. Biz de üzerimize düşenleri yapmaya hazırız. Biz inanıyoruz ki, bundan sonraki süreçte birlikte çok güzel işlere imza atacağız" dedi.

Ziyaretlere, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ve 19 Mayıs Sevgi Evleri'nden gelen gönül elçisi çocuklar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir