Ahmet Yılmaz ziyaretlerine başladı

Ahmet Yılmaz ziyaretlerine başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ahmet Yılmaz Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamlarında ziyaret etti

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ahmet Yılmaz Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldızı makamlarında ziyaret ederek seçim öncesi projelerini anlattı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar kendisini ziyarete gelen ÇTSO Başkan adayı Ahmet Yılmaz ve teşkilatına ziyaretleri için teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

a.yilmaz-ctso-ve-yildiz-ziy..-(2).jpg

ÇTSO Başkan adayı Ahmet Yılmaz Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’a yaptığı ziyaret sırasında bir açıklama yaparak projelinden bahsetti. Şuan ki mevcut başkan ve başkan adayı olan Yusuf Kefeli ile aralarında hiçbir problem olmadığını dile getiren Yılmaz “Sayın Yusuf Kefeli benim saygı duyduğum bir ağabeyimdir. Aramızda hiçbir problem yok kendisini nerede görürsem elini öper ve sohbet ederim. Bugüne kadar Çarşamba için çok önemli hizmet ve projeler yaptılar. Biz daha iyilerini yaparak Çarşamba’yı daha ileriye götürmek istiyoruz” dedi.

Çarşamba kaymakamı Caner Yıldız ise Ahmet Yılmaz ve teşkilatının kendilerine yaptığı ziyaret için teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

a.yilmaz-ctso-ve-yildiz-ziy....jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber