Ahmet Yılmaz, “Aday değilim”

Ahmet Yılmaz, “Aday değilim”
Şubat ayında gerçekleştirilecek Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, başkan adaylığı gündeme gelen İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ahmet Yılmaz, “ ÇTSO’ya aday olmam konusunda talepte bulunanlar oldu. Ancak; mevcut Başkan

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN- Nurhan GÜZEL

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala, Başkan Kefeli’ye rakip olarak, adaylığı gündeme getirilen, İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Sahibi Ahmet Yılmaz’dan, konu ile ilgili net açıklama aldık. Bir iş gezisi için Çarşamba’dan ayrılan ve Ankara Esenboğa Havaalanında iken, adaylığı konusunda telefonla görüşlerini aldığımız Ahmet Yılmaz, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde Çarşamba’da ki bazı çevrelerden, başkan adaylığı için talepler olmuştur. Ancak çeşitli görüşmelerim neticesinde aday olmayı kabul etmedim” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

ÇTSO seçimleri öncesinde, başkan adaylığını kesin bir dille düşünmediğini ifade eden, İlkumut Özel Eğitim Merkezi Kurucusu ve Sahibi Ahmet Yılmaz, “Adaylık talepleri doğrultusunda, çeşitli görüşmelerim oldu. Yaptığım görüşmeler sonucunda,  yoğun işlerim nedeniyle ve de ÇTSO başkanı olarak Başkan Yusuf Kefeli’nin, Çarşamba’ya kazandırdığı başarılı çalışma ve icraatları ortada iken, ÇTSO ya aday olmayı uygun bulmadım.

Diğer taraftan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişteki durumu ile bu günkü durumu ortada olup yapılan güzel hizmetler bazı kesimleri kıskandırmaktadır. Yine bu çalışmalar sonucunda ÇTSO’ nun Başkan Kefeli ile bu gün Türkiye sıralamasında ki yeri de diğer oda ve borsaları  imrendirmektedir. Bu başarılı hizmet ve icraatların yanı sıra, diğer oda ve borsalar arsında ki hızlı yükselişi ve yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğindeki konumu, Sayın Başkan Kefeli sayesinde bugünlere gelmiştir. Bu  çalışmaları da her kesim çok iyi bilinmektedir.

Hepsi bir yana, Başkan Yusuf Kefeli ile AK Parti Çarşamba eski İlçe Başkanlığım döneminde ve sonrasında da kendisi ile güzel diyalog ve çalışmalarımız olmuştur. Adaylık talepleri sonrasında yaptığım görüşmeler ve akabinde daha önce dile getirdiğim açıklamalarımla birlikte, adaylığım konusu her ne kadar dillendirilse de, bugünden itibaren ÇTSO’ ya adaylığım kesinlikle söz konusu değildir. Kaldı ki, şu anda da başka özel işlerim nedeniyle, önce Almanya, akabinde Romanya’ ya gitmek için Çarşamba’dan ayrılmış durumdayım. Ben ÇTSO seçimlerinde, Başkan Kefeli’ye başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber