Kadir Erol

Kadir Erol

AHLAKSIZ DİN Mİ, DİNSİZ AHLAK MI!?

AHLAKSIZ DİN Mİ, DİNSİZ AHLAK MI!?

Biz seni en güzel Ahlak üzere gönderdik. Ve "Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim."  Allah-u Teala da Efendimizde güzel ahlak demiş.

Atatürk müfredat belirlenirken din dersini din kültürü ve ahlak dersi olarak belirlemiş yani Ahlaksız bir din,dinsiz bir ahlak düşünülemez.Bizim güzel dinimiz her türlü ahlaksızlığı men etmiştir.

Nefsi, ekonomik, tüm ahlaksızlığı nefsi ahlaksızlığı anladıkta ekonomik ahlaksızlık ne ola ki dediğinizi duyar gibiyim. Son yıllarda ülkemizde görülen en büyük ahlaksızlıktır ekonomik ahlaksızlık. Rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak, adam kayırmak, hırsızlık başlıcaları…

Son dönemde hepimizin yüreğini acıtan ahlaksızlıklara şahit olduk kendine emanet edilen Kur’an öğrenmek için gelen erkek çocuklarına tecavüz eden, şeref fukarası zavallıları ve onları savunan ahlaksızları.

Verilen saçma sapan fetvaları, (ne  m bürosu görevlisi gibi çalışmak olduğunu görüyoruz. Yorgan ve battaniyeden tahrik olanımı ararsınız, 6 yaşındaki kız çocuğundan, kendi kızından, annesinin diz kapağından, sakalsız erkekten tahrik olanımı, hamile kadın dışarı da gezmesin insanın aklına onun nasıl hamile kaldığı gelir(!) diyen zeka özürlüyü mü?.Bu örnekleri o kadar çoğaltırız ki bizim güzel dinimiz hiç bu kadar aşağılanmamıştı.

Daha da üzüldüğümüz bu rezil fetvalar İmam hatip mezunu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gözleri önünde olması toplumun çok büyük tepki vermesiyle ancak buna müdahil olmasıdır.

‘Keşke yunan kazansaydı’ diyerek kanı bozukluğunu gösteren ve "sakın Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin kim ki onları dost edinirse oda onlardandır" ayetinin muhatabı bir yunan artığını resmi elbisesi ve arabası ile ziyaret eden Hıristiyanlık kitaplarından başka yazdığı tek kitap olmayan bir Diyanet başkanı olursa bu ahlaksız fetvalar da zırvalanmaya devam eder maalesef yılbaşı kutlamasına tepki verirken kendine emanet edilen 45 erkek çocuğuna tecavüz eden alçağa o vakfa sahip çıkan insan müsveddelerine ses çıkarmayan bir Müslüman olabilir mi!? Olamaz olmamalı.

Ahlaksız bir din olamaz hele ki bizim güzel dinimiz hiç olamaz. Kendi sapıklıklarını bizim dinimizin emriymiş gibi topluma sunan sözde din adamı özde alçaklar asla benim dinimin sözcüsü olamaz. Erkek çocuğuyla bademleme yapan, kızından, annesinden, bıyıksız erkekten tahrik olan olsa olsa sapıktır. Yorgandan tahrik olana isim bile bulamıyorum varın ona da siz bir isim bulun. Güzel Dinim güzel ahlaka götürür güzel ahlakta cennete...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02