Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Ah Necattin başkan sen değer vermeseydin...

Ah Necattin başkan sen değer vermeseydin...

Zirvede bulunan veya Zirveye tırnakları ile kazıyarak çıkanlara şu Samsun ve bazı kendini Samsun'lu sanan zavallıların söylem ve eylemlerini ibretle izliyorum.

Seversiniz sevmezsiniz. Mesela 10 yıldan bu yana bu mesleği layıkı ile adam gibi yapmaya çalışıyoruz. Ama her nedense her yerimizden tutup çekiyorlar. Bu her tarafımızdan asılanlar arasında siyasetçiler çoğunlukta elbette ki.

Örnek MHP- CHP efendim neymiş AK Parti üyesi, delegesi ve hatta bilmediğim halde Yöneticisi imişim. Bunu en çok Çarşamba'da ki sözüm ona CHP ve MHP'lilerin bir kısmı iddia ediyor. Ben cevapladım onlar sormaktan usanmadı. Evet AK Parti üyesiyim. Zorunuza mı gitti. Sorun sizsiniz de ondan oradayım. İyi olsaydınız bu gün bu hallere düşmeyecektin. Suçlu asıl kendinizsiniz. Milleti oralara yollayan sizler ve sizin zihniyetleriniz değil mi?

Siz önce kendi içinizdeki ciddiyeti, dürüstlüğü tamama erdirin sonra beni sorgulayın. Benim MHP çatısı ile sorunum yok. Ama nedense sizlerin benimle çok sıkıntısı mevcut. Yazık acıyorum uğraşanlara.

Her neyse; Hangi siyasetçi başka partiye üye olmamış, dernek, işadamlarına bağımlı olmamış. Herkesle eşit olduktan sonra ne zorunuza gider ki?. Sonra Samsun siyasetine bakıyorum son günlerde. İnanın özellikle bir kesimin çıkışına gülsem mi, ağlasam mı çözemiyorum. Yukarıda dedim ya sever ya da sevmezsiniz, oy verir ya da vermezsiniz. Ama insanda önce vicdan olacak.

 Gündemi dolaşırken gördüğüm bir kaç konudan mesela birisi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş' a yapılan terbiye sınırını aşan yorumlar, haberler, ithamlar...

Sayın Demirtaş'la hayatımda bir kere İbrahim Fırıncı'nın oğlunun düğününde oturup 10 dakika sohbet ettik. O sohbette babacan, ciddi ve sohbeti, söylemi ve düşünce tarzı ile bir numara adam olduğunu hissettirmedi gösterdi.  Hani Adam gibi adam derler ya!. O cinsten bir insan Necattin Demirtaş.

Birileri çıkıp "REKLAM PARALARINI HALKA MI ÖDETİYOR?,  BİRİLERİ DEMİRTAŞ KENDİ BİLMEM NEREDE SANIYOR VS,VS,VS diyorlarmış.

Eh be zavallılar 5 yıldan bu yana reklam parasını nereden alıyordu bu çevreler de şimdi de alamadığınız için mi lekelemeye çalışıyorsunuz?. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yine sizi tarihin kirli sayfalarına tozlar, çamurlar içinde gömdüğünde bakalım 31 Mart'tan sonra hangi yüzle gideceksiniz adamın(ların) yanına...

Bakın sizin göklere çıkarttığınız öyle bir Belediye Başkanınız var ki? Hem de Evlere şenlik.

Onlarca liralık alacağı olanlar alacaklarını devede kulak haline dönüştürdükleri halde hala borcunu ödemiyor muş. Zat-ı muhteremin adamları paramız yok diye kıvranıyorlarmış  ama yaptıklarını gördükçe asıl onun borçlarını halka ödettiği söylenebilir-miş.  Çok yakında o böyyük başkanınızı da yazacağım meraklanmayın. Bir iki gün daha beklemede araştırıyoruz.

Canik ilçesinde hiç tanımam Atıf Yiğit'in gelişi birilerini baya korkuya sevk etmiş olsa gerek ki anketlerde bile çıkmıyor diyerek aşağılama oyunları. Daha neler neler...

Siz millete giren kazıkları açıklayın da sizi bizi yıllardır görmeyen sadece kapılarda el pençe divan duranları yazdırın da görelim ciddiyetinizi ve dürüstlüğünüzü.

Meyve veren ağaçları taşlanır-mış. Demirtaş iyi meyve verdiği için önce ağacı kökünden çürütmeyi mi hedeflediniz. Ama kazanız mübarek ola. Kökü helal olan hiç bir ağacı kolay kolay deviremezsiniz. Unutmayın sakın...

Kısacası siz siz olun adaletli, doğru, dürüst, tarafsız ve adam gibi adam olun. Adam gibi adamlara buluşmayın. Bulaşırken dahi bulaşığınızın kokusu kilometrelerce öteden hissediliyor. Kimsenin kapısında beklemeyin sadece işinizi layıkı ile yapın yeter.

O gün söylediklerinize, yazdırdıklarınıza, yazdıklarınıza ve gösterdiğiniz adam gibi ciddiyetinize belki birileri inanır da o zaman belki küçücük bir parçadan nasiplenebilirsiniz.

Görev aldıysanız görevi iade edin. Çünkü bu zihniyetle AK Parti elinde ki başkanlıkların da çoğunu kaybedecek. Neden mi?

Teşkilatını yolda bırakan, Başkanlarına sahip çıkmayan bir yönetim anlayışı ile bu yol çok çileli geçecektir bilmiş olun. Sonunda siz de onlarla ağlamayın yeter. O nedenle uyarayım ve küçük bir hatırlatma yapayım dedim...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi