AGD'den Filistin'e Destek

AGD'den Filistin'e Destek
Çarşamba ilçesinde Zübeyde Hanım Meydanı'nda Anadolu Gençlik DerneğiÇarşamba Şubesi tarafından Filistin'e destek amacıyla basın açıklaması yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Çarşamba Şubesi tarafınca Filistin’e destek amacıyla basın açıklaması yapıldı.Özgürlük için mücadele eden Filistin'in yanında olduklarını vurgulayan Anadolu Gençlik DerneğiÇarşamba İlçe Başkanı Mesut Semiz, "Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermek için toplandık. Terör örgütü İsrail, 1948 yılından itibaren sistemli olarak devam ettiği katliam ve saldırılarında, Filistin'li kardeşlerimizi şehit etmeye, evlerinden ve topraklarından çıkarmaya, masum insanları tutuklamaya, küstahlık ve şımarıklığına, dünya kamuoyunun gözü önünde devam etmektedir. Terör örgütü İsrail'in mübarek Ramazan ayında başlattığı ve ramazan bayramında devam ettiği saldırılarda 200'den fazla Filistin'li kardeşlerimiz şehit oldu. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği, terörist İsrail'in her sapkınla el altından destek olmaktadır. Bu kuruluşların İslam alemine ve insanlığa zerre kadar faydası yoktur. Kuruluş amaçları, terörist İsrail'i yaşatmaktır.Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan kardeşlerimize, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun.
Zafer İslam’ındır, zafer yakındır!" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği ve STK’ların katılımlarıyla gerçekleştirilen basın açıklaması, Başkan Semiz’in konuşmasının ardından olaysız tamamlandı.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ

1-141.jpg2-172.jpg3-152.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber