ADLİYE PERSONELİ KAN VERDİ

ADLİYE PERSONELİ KAN VERDİ
Kızılay Orta Karadeniz Kan Merkezi, “Güvenli Kan Temini” kapsamında Bafra Adliyesi çalışanlarından kan alımı gerçekleştirdi

Türk Kızılayı Bafra Şubesi işbirliğiyle, Bafra Adalet Sarayı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Adliye binasının ikinci katında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan ile birlikte Bafra Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, savcı, hakim ve avukatlar ile adliye çalışanları kan bağışından bulundular. Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı’nın da destek verdiği kan bağışı etkinliğinde Kızılay yetkilileri, kan vermenin insan sağlığı açısından son derece önemli olduğunu ifade ederek, herkese bu kampanyalara iştirak etmeye davet etti. 
Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan da kan bağışının çok önemli olduğunu belirterek, "Toplumsal bir sorumluluk olan kan bağışına biz de adliye olarak katıldık. Destek veren ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Kızılay Orta Karadeniz Kan Merkezi’nden Dr. Dursun Bektaş, hastaların ihtiyacı olan kan temini için sabah adliye sarayında, öğleden sonra da Bafra Kapalı Cezaevi’nde kan alımı yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel