Adliye Çalışanları Spor Yaparak Stres Atacak

Adliye Çalışanları Spor Yaparak Stres Atacak
Samsun Yeni Adalet Sarayı'na, adliye personelinin spor ihtiyacının karşılanması için yaptırılan spor salonu açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla 700 metrekare bir alanda hizmet verecek olan Çok Amaçlı Spor Salonu Samsun Yeni Adalet Sarayı zemin katında düzenlenen törenle açıldı. Salonun açılış kurdelesi Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Bölge Mahkemeleri Başsavcısı Fahri Gülay, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak ve diğer katılımcılar tarafından kesildi.

İçerisinde fitness aletleri, masa tenisi, bilardo, langırt ve oturma salonu bulunan spor salonu hakkında bilgi veren Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "Samsun Adliyesi'nde çok amaçlı halı sahamızın ardından şimdi de çok amaçlı spor salonunu açtık. Bu salonun finansmanı tamamen Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla olmuştur. Cihazları uzman arkadaşlarla istişareler sonrasında aldık. Bunun yanı sıra bilardo, tenis masaları ve sohbet edilebilinecek bir ortam yaptık. Umarım meslektaşlarımız ve adliye personelimiz için faydalı olur. 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' ilkesi gereği bu ruh sağlığının tüm Samsun halkına olumlu katkıları olacağını düşünüyorum" dedi.

Hizmete giren salon hafta içi saat 12.00 - 13.00 ile akşam 17.00 - 20.00 arası, hafta sonları ise saat 13.00 - 17.00 arasında açık olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir