ADEM TAFLAN AKİT TV’DE

ADEM TAFLAN AKİT TV’DE
Avrupa Türk Demokratlar Birliği Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2004 yılı Çarşamba Belediye Başkan aday adayı ve Araştırmacı- Tarihçi Adem Taflan, televizyon ekranlarında yayın yapan AKİT TV’de yayınlanan ‘Ters Kutuplar’ programının konuğu old

AKİT TV’de Sabri Balaman’ın modaratörlüğünde yayınlanan ‘Ters Kutuplar’ programında Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Dış İlişkiler Uzmanı Onur Erim ile birlikte konuk olan Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2004 yılı Çarşamba Belediye Başkan aday adayı ve Araştırmacı- Tarihçi Adem Taflan, önemli değerlendirmelerde ve açıklamalarda bulundu.

Taflan, Avrupa’da son 2 yıldır yaşanan sürece değinerek, 6 milyon Avrupalı Türk vatandaşının olduğunu, Avrupa’da Türk toplumunun varlığını arttırdığını, Türkiye’nin Avrupa sürecini yürütürken, Avrupa’da yaşayan Türklerin unutulmaması gerektiğini, 2004 yılında şu anki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avrupa Türk Demokratlar Birliği’ni Köln’de o dönemin Başbakanı ile beraber açmasının ardından Avrupa’da ki Türklere yönelik ciddi projeler gelişmeye başladığını, bu gelişimin devam etmesi gerektiğini belirtti.


Taflan ayrıca, Avrupa Birliği- Türkiye ilişkilerine değindi. Kendi düşüncesinin Avrupa Birliği’nin uzun ömürlü olmadığı yönünde olduğunu aktarırken, Türkiye’ye karşı oynanan oyunlar geçmişten bugüne sürdüğünü, Türkiye’nin büyümesinin Avrupa’yı rahatsız ettiğini, Türkiye’nin dünya da mazlumların sesi olduğunu, kendi değerleri ile bütünleşmiş bir Türkiye’nin dışarıda istenilmediğini de ekledi.

HABER: Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber