ADAY SAĞLAM ‘GÜMBÜR GÜMBÜR’ GELİYOR

ADAY SAĞLAM ‘GÜMBÜR GÜMBÜR’ GELİYOR
31 Mart Mahalli İdareler seçimine kısa bir süre kala saha çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, ilçenin şehir merkezinde esnafları ziyaret ederek sıkıntı ve talepleri dinledi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. Çarşamba ilçesi’nde de hareketli bir şekilde devam eden seçim sürecinde Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, ilçede gezilmedik mahalle bırakmama hedefiyle saha çalışmalarını devam ettiriyor. Son olarak Çarşamba ilçesi batıyaka şehir merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Aday Ertan Sağlam, esnafların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Esnafların yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla ciddi bir zorluk içerisinde olduğunu vurgulayan Aday Sağlam,  ilçede ekonomik zorluğun altından kalkabilecekleri projeleri anlattı. Birçok işsize istihdam kapısı olacaklarını anlatan Başkan Adayı Sağlam, Çarşamba Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda paylaştıkları projeleri en kısa sürede gerçekleştireceklerinin sözünü verdi. Aylardır saha çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde vatandaşların ve esnafların dertlerini dinlediğini belirten Sağlam, sorunları aşmak ve halkı refah bir toplum haline ulaştırmak için yola çıktıklarını, kendilerine sahada ciddi bir ilgi ve alaka olduğunu söyledi.

Halktan olumlu tepkiler alan Başkan Adayı Sağlam, ciddi bir oy oranı alacağına yürekten inandığını ve Belediye Başkanlığı sürecinde önemli hizmetlere imza atacağını vurgulayan Sağlam, Çarşamba Halkından 31 Mart tarihinde kurulacak sandıkta kendisine destek istedi.

‘İSTİHDAM VE İLÇENİN GELİR KAYNAKLARI ARTTIRILACAK’

Çarşamba Ovası gibi kıymetli bir alan üzerinde yaşadıklarını ancak tarımsal yönden bir türlü arzulanan hedefe ulaşılamadığını hatırlatan Sağlam, “İlçemizde tarıma yönelik önemli hizmetlerimiz, projelerimiz olacak. Tarımsal sorunları çözmek için yola çıktık. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri mahcup etmeyecektir. Biz Büyük Birlik Partisi kadrosu olarak gönülden halkımıza inanıyoruz. İlçemizde önemli bir işsiz kitle var. Bu sorunu oluşturacağımız istihdam alanları ile ortadan kaldıracağız. Üniversite mezunu gençlerimiz artık işsizlik yüzünden hayatını karartma noktasına gelmeyecek. Gencimizi, yaşlımızı dinleyeceğiz. Onların sorunlarına çözüm bulabilmek için gece-gündüz demeden çalışacağız. Belediye Başkan Adayı olarak ben ve meclis üyesi arkadaşlarımız bu inanç üzerine sahada çalışmaktayız. Derdimiz koltuk, makam veya mevkii asla olmadı. Biz halkımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunları çözmek için aday olduk.” dedi.

‘HALK MECLİSİ’ HATIRLATMASI!

Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak sahaya çıkan ve sahada 36 farklı projeden bahseden Başkan Adayı Sağlam, projelerinin arasında en çok dikkatleri çeken halk meclisi oluşturulması konusunda gerekli bilgileri ziyaretlerinde paylaşıyor. Mahallelerde yaşanan yol, altyapı ve çeşitli sorunların çözümü için vatandaşların onca kişiye ve kuruma gitmesine rağmen beklediği sonucu alamadığını ifade eden Başkan Adayı Ertan Sağlam, “Oluşturacağımız halk meclisleri ile artık insanlarımız sorununun çözümü için muhatap aramayacak. Biz onların ayağına giderek onların sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Çözüm bulmak için meclis üyelerimizle birlikte organizeli bir şekilde faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz.”

ŞEHİR MERKEZİNDE ALT YAPI SORUNU VAR

Mevcut Belediye Başkanının 3 dönemdir görev yaptığını ancak ilçenin şehir merkezinde kısa süreli bile olsa yağan yağmur sonrası altyapının yetersiz olması nedeniyle esnaf ve vatandaşların mağdur olduğunu hatırlatan Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, “ Çarşambamızda az bir yağmurda hayat adeta felç oluyor. Şehir merkezimizde yollarımız, işyerlerimiz, pazaryerlerimiz sular altında kalıyor. Bu sorunu hep birlikte yaşadık. İnşallah göreve gelir gelmez, yetersiz olan altyapı sorununu ortadan kaldıracağız. Eski altyapı nedeniyle yaşanan su baskınları ile anılan bir Çarşamba değil, istihdam sağlayan, üretim merkezi olan bir Çarşamba olarak adımızı duyuracağız.” Dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Batıyaka Sarıcalı Mahallesi üzerinde ki esnafları ziyaret eden Sağlam’a yoğun ilgi gösterilirken, esnaflar ve vatandaşlar Sağlam’ı sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar. İlgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini dile getiren Ertan Sağlam, bu oluşan teveccühün mutlaka sandığa yansıyacağını belirti.

11-002.gif55-002.gif154.gif777.gif

4477-001.gif7774.gif7795.gif99899.gif44154854.gif85979546.gif125451325.gif598777474.gif787874854-001.gif2322148541-001.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber