Aday Karabulut’tan geçmiş olsun ziyareti

Aday Karabulut’tan geçmiş olsun ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz ay Samsun’da trafik kazası sonucu diz kapağında oluşan çatlak nedeniyle evinde istirahat eden Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut ve CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı yöneticileri ziyarette bulundu.

Karabulut Şeker’in evinde geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Şeker, CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı ve beraberindekilere şükranlarını sundu.

Bir süre daha evinde istirahat halinde olacağını belirten Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, en büyük isteğinin kısa süre içerisinde eski sağlığına kavuşarak görevine dönmek olduğunu belirtti. Ziyaret Çarşamba gündemine ve Mahalli İdareler seçimine dair yapılan kısa sohbetin ardından son buldu.

HABER: Nevzat AKKAYA – Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber