Aday Kalaycı’dan hummalı çalışma

Aday Kalaycı’dan hummalı çalışma
Cumhur İttifakı ve AK Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı Halil Kalaycı, ilçe halkının dertlerini dinleyerek çözüm üretiyor. Kalaycı, başkanlık görevi itibariyle ilçe adına önemli hizmetler kazandıracak.

Ayvacık İlçesi’nde halk tarafından sevilen isim Cumhur İttifakı ve AK Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı Halil Kalaycı, vatandaşların dertlerini dinleyerek yoğun tempo içerisinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ile bire bir görüşmelerle ilçenin ve bireylerin sorunlarını öğrenen ve sorunları kısa sürede çözmeyi planladıklarını ifade eden Kalaycı, ilçeye bağlı 43 mahallede ziyaretlerini aralıksız sürdürerek kapı kapı dolaşarak seçim çalışmasını sürdürüyor.

Aday Kalaycı, mahalle merkezlerine giderek burada mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve talepleri daha detaylı bir şekilde dinlerken, 31 Mart tarihi sonrasında başkan seçilmesi durumunda önemli projeleri ilçeye kazandıracağının müjdesini de verdi.

ÇARŞAMBA-AYVACIK-TAŞOVA YOLU HIZ KAZANACAK

İlçenin adeta çilesi haline gelen ve bir türlü nihayetlendirilemeyen yolu Çarşamba-Ayvacık-Taşova Yolu’nda ki sorunların çözülerek hız kazanacağını ifade eden Belediye Başkan Adayı Kalaycı, bu yolun turizm üzerine geliştirilerek ve tasarlanarak hızlandırılacağının açıklamasını yaptı. Başkan Adayı Kalaycı ayrıca, mevcut yönetimin yarım kalan projelerinin devam edeceğini de belirterek, yeni projelerin seçim sonrası gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından başlayacağını da ekledi.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir