Aday Göksel, Delegelerle Buluştu

Aday Göksel, Delegelerle Buluştu
AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel, AK Parti Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs ilçe delegeleri ile yemekte bir araya geldi.

1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan AK Parti Samsun İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda İl Başkan Adayı olarak belirlenen Muharrem Göksel, kendisi tarafından Bafra Öğretmenevi'nde organize edilen yemekte Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs ilçe delegeleriyle buluştu.

 “ÇALIŞKAN VE AZİMLİYİZ”

Teşkilatlarla birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza, yeni heyecanlar katarak hizmet yolculuğuna devam edeceklerini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Muharrem Göksel ise, "Samsun’da yerel siyaset açısından 2012-2015 yılları arasında il bazındaki başarılar göz önüne alındığında İl Başkanımız Sayın Fuat Köktaş başkanlığında fevkalade başarılı bir dönem geçirildi. 30 Marttaki yerel seçimlerde 17 ilçe belediyesinin 16'sı AK Parti’li olmuş, bu başarı aynı zamanda yüzde 56'lık rekor oy oranıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine de yansımıştır. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Samsun yüzde 66'lık oy oranıyla Türkiye ortalamasının yüzde 14 üzerine çıkarak yine rekor kırmıştır. Bu denli başarılı bir il başkanı ve yönetiminden bayrağı teslim alacak olmanın onurunu yaşamakla birlikte omuzlarımıza yüklediği sorumluluğunda bilincindeyiz. Herkesin bilmesini isterim ki, biz bu bayrağı yere düşürmeyecek kadar onurlu, çalışkan ve azimliyiz. Bu yüksek noktadan aldığımız Samsun'a hizmet bayrağını, daha yukarılara taşıyabilmek için çalışkan, başarılı ve tecrübeli ekibimize yeni katılacak arkadaşlarımızın da desteği ile alacağımız emaneti layık olduğu yerlere çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti 5. Olağan Kongre döneminde Genel Merkezimizin Samsun İl Başkanlığı için yürüttüğü aday belirleme sürecinde bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ghj.20150129111442.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset