Aday Adayı Uzunkaya’dan, Şeker’e Ziyaret

Aday Adayı Uzunkaya’dan, Şeker’e Ziyaret
Eski Emniyet Genel Müdürü ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker’i makamında ziyaret etti

Eski Emniyet Genel Müdürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Uzunkaya, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret etti.

Ülke ve ilçe gündemine dair konuların konuşulduğu ziyarette, 31 Mart’ta ülke genelinde yerel seçimlerin yapılacağına değinen Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Başkan Şeker’e Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar dileyen Başkan Erol Şeker, “Ülkemiz ve şehrimiz için en hayırlısı neyse ve şehrimiz için kim sağlam projelere adım atabilecekse o ismin başkanlık koltuğuna oturması düşüncesindeyim. Şimdiden yapmış ve yapacak olduğunuz çalışmalardan ötürü başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Eski Genel Müdür Uzunkaya ise, basının bu süreçte çok güçlü bir mecra olduğuna değinerek, “Basın mensupları bu süreci çok doğru ve tarafsız yönetmeli. Sizlere de bu süreçte verdiğiniz ve verecek olduğunu emeklerden dolayı teşekkür eder ve kolaylıklar dilerim.”

Başkan Şeker, Aday adayı Uzunkaya’ya bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, Uzunkaya ise, misafirperverliğinden dolayı Şeker’e memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi sonrası son buldu.

Ayrıca Uzunkaya, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’i makamında ziyarette bulundu.

8a9a9a39-834d-430a-8a74-1056e9d995ed.jpg

c218cf15-c262-4b2f-adbc-4854c9a8ed7e.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber