Aday Adayı Keskin’den inceleme

Aday Adayı Keskin’den inceleme
Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, Tamamlanan Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa KESKİN, bölge yetkisinden arsasına, projesinden yapımına kadar büyük emeğinin olduğu Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Türk Kızılayı Samsun Başkanlığı süresince Samsun’a kazandırdığı projeleri, yatırımları ve sağladığı istihdamla halkın takdirini toplayan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Keskin, inşaatın tamamlanmasının ardından taşınma işlerine başlanan Bölge Kan Merkezinde incelemelerde bulundu.

Mustafa KESKİN yatığı açıklamada; “Hepimizi çok yakından ilgilendiren Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Sinop için önemli ve büyük bir projeye daha imza attık. Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatını tamamladık çok şükür. Allah bizi mahcup etmedi. Çok mutluyuz. Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ni Samsun'da kurarak Samsun'un yanı sıra bütün bir bölgeye hizmet vermenin gururunu da hep bir birlikte yaşıyoruz. Samsun'da olan bölge kurum ve kuruluşları, herhangi bir mazeret ile ya da hiç mazeret göstermeksizin başka illere kaydırarak Samsun ekonomisini sekteye uğratan, zarar verenlere rağmen, biz Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ni planlama aşamasında Samsun için vermiş olduğumuz gayretlerimizin sonucunda önemli bir yatırımı Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi’ni Samsun’da hizmete hazır ettik. Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi, sağlığımız ve hayatımız için çok önemli cevheri, ihtiyaç olduğunda insandan başka kaynağı olmayan hayat iksirini temin edecek, Samsun ve ilçeleriyle birlikte, Ordu, Amasya, Tokat ve Sinop’a hizmet verecek. Taşınmaya, yerleşmeye başlanıldı, inşallah kısa bir süre sonra çalışmaya başlanılacak.” Sözlerine yer verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber