Aday Adayı Kaymak’tan Muhtarlara ziyaret

Aday Adayı Kaymak’tan Muhtarlara ziyaret
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Çarşamba İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba da bir dizi ziyaretlerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Çarşamba Muhtarlar Derneğinde muhtarlar ile bir araya geldi.

'ŞEHRİ TANIYORUZ, SORUNLARI BİLİYORUZ'
Çarşamba Muhtarlar Derneğinde, muhtarlar ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Osman Kaymak; “Şehri tanıyoruz, sorunları biliyoruz. Aday olup seçimlere katıldığımızda yapacağımız çalışmaları herkese anlatacağız. Ben bu şehri seviyorum. Bu şehrin insanlarını da, sorunlarını biliyorum. Dolayısıyla projelerimizi hayata geçirmek için çok çalışacağız" dedi.

muhtarlik.jpg
'VER YETKİYİ, GÖR ETKİYİ'
‘Anketlerde beni desteklemenizi istiyorum’ diyerek sözlerine devam eden Kaymak; 'Muhtar ve muhtarlık bizim geleneklerimizde çok önemli bir yere sahiptir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların en ücra köşelere ulaşmasında en büyük yardımcımız muhtarlarımız. Mahallerimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarını muhtarlarımızla istişare ederek belirleyeceğiz. Verin etkiyi görün yetkiyi" dedi

Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Sizin adınızı duyunca sevinmemek mümkün değil. Memleketimizin çok ciddi sorunları var. Bu sorunların çözümünü hep birlikte bulmalıyız. Şuan sizin yanınızda Milletvekillerimizi arasam telefonu açmazlar. Seçim öncesi ziyaret edip sorunlarımızı dinleyenlerden seçim sonrası geri dönüş sağlayamıyoruz. İnşallah siz onlardan olmazsınız" dedi

Bize verilecek sözlerin tutulmasını istiyoruz diyen Özkan, “Bu memleket sizi gerçekten seviyor. Görev yaptığınız dönemde memleketin her tarafında tanınmak kolay değil. Bu sizin başarınız. Çıkmış olduğunuz bu yolda size başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi sonrası son buldu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber