Adalet Partisi Çarşamba’da açıldı

Adalet Partisi Çarşamba’da açıldı
Adalet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 1. Kongre ve açılışı parti genel başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

“TEŞKİLATLANMA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Çarşamba Orta Mahalle üzerinde gerçekleştirilen Adalet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı binası açılışı ve 1. Kongresine partililer katılım sağladı. Genel Başkan Vecdet Öz’ün katılım sağladığı açılış programında yaptığı konuşmada, iktidar partisi AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulundu. İşsizlik oranları, dış borç ve ekonomik yapıya ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan Öz, partililerden çıktığı yolda kendisine destek çıkılmasını istedi.  Çarşamba ilçesinde yaptıkları açılış sonrası teşkilatlanmanın giderek hızlı bir şekilde arttığını ifade eden Vecdet Öz, kısa sürede tüm ülke genelinde teşkilatların faaliyette olacağını da ekledi.

YERLİ OTOMOBİL AÇIKLAMASI

Son günlerde ülke gündeminde yerini koruyan yerli otomobil konusunda değerlendirmelerde bulunan Öz, “Yerli ve Milli Otomobil olarak tanıtılan araç bir prototipten ibarettir. Bu prototip İtalya’dan bize gönderilmiştir. Daha önce de bu prototip Çin’e gönderilmek istenmiş. Böyle bir durumu milli ve yerli üretim yapacağız diye lanse etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın bu konunun gerçek yüzünü anlatmasının gerektiğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HAVVA ÖZTÜRK’E BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Öz’ün açıklamalarının ardından dualarla parti binasının açılışı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından partililerle bir süre sohbet eden Başkan Öz, daha sonra gerçekleştirilen kongrede bulundu. Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, partinin Çarşamba İlçe Başkanı Havva Öztürk’e başarı dileklerinde bulunarak, Öztürk’ün kadın bir ilçe başkanı olarak önemli işlere imza atacağına güveninin tam olduğunu ekledi. Adalet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Havva Öztürk ise, Genel Başkan Vecdet Öz’e teşekkür ve şükranlarını sundu.

ÇARŞAMBA KASKETİ VE YUMURTA TOPUK AYAKKABI

Açılış programına katılan Vecdet Öz’e hemşehrileri anlamlı hediye takdiminde bulundu. Kurdele kesimi sonrası Genel Başkan Vecdet Öz’e Çarşamba’nın simgesi haline gelen 8 köşe kasket ve yumurta topuk ayakkabı hediyesini takdim eden İlçe Başkanı Havva Öztürk ve partililer açılışa katılımlarından dolayı ayrıca büyük bir mutluluk duyduklarını vurguladılar.

Açılış programı yapılan kongre ile tamamlandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber