Açılış Ve Konser İptal Oldu

Açılış Ve Konser İptal Oldu
Atakum Belediyesi'nce düzenlenen temel atma töreni ve açılışlar için ilçeye gelmesi planlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi, Suriye sınırında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle iptal edildi.

 

Çakırlar Orman Korusu’nda, ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı bir toplantı düzenleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Biz, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile şölen havasında geçecek açılış ve temel atma töreleri olsun istedik. Ancak Ülkenin içinde bulunduğu durum buna şu an izin vermiyor. Suriye ile yaşanan son olaylar nedeni ile Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Atakum’a gelişi belirsizliğini korumaktadır. Bu nedenle açılışları ve konseri ileriki bir tarihe erteleyerek, yalnızca Atakum Kültür ve Sanat Merkezi’nin temelini atacağız” dedi.

6 Ekim Cumartesi günü 14.00’te Mimarsinan Mahallesi 178. Sokak’ta bulunan kültür merkezi inşaatının temel atma törenine herkesi davet ettiğini ifade eden Başkan Burma, “Atakum’un kültür ve sanat hayatına, ayrıca kültür derneklerimize önemli katkılar sağlayacağına inandığım bu merkezimizin temelini atmanın sevincini tüm Atakumlularla paylaşmak istiyorum” şeklinde konuştu.

acilis-ve-konser-iptal-oldu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel