Çöp Toplayıcısına Çarpmamak İsterken KAZA YAPTI!

Çöp Toplayıcısına Çarpmamak İsterken  KAZA YAPTI!
Samsun Ordu Karayolu Şehir Otogarı karşısında meydana gelen ve iki otomobil ile bir kağıt toplayıcısı aracının karıştığı kazada 3 kişi yaralanırken olayda maddi hasar ve kazanın ucuz atlatılması yüreklere su serpti

Samsun Ordu Karayolu Şehir Otogarı karşısında meydana gelen ve iki otomobil ile bir kağıt toplayıcısı aracının karıştığı kazada 3 kişi yaralanırken olayda maddi hasar ve kazanın ucuz atlatılması yüreklere su serpti.

Edinilen bilgilere göre; Samsun Ordu Karayolu Çarşamba Otogar karşında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Olay; Çarşamba Otogarı mevkiinde Çarşamba’dan Samsun’ a gitmekte olan F. G. (34) İdaresinde ki 41 ABK 099 plakalı araç ile Samsun istikametine otogar ışıklarından Çarşamba Küçük Sanayi Sitesine girmek istedi. Trafik kavşağına 50 metre kala orta şeritten sağa geçtiği sırada önüne çöp toplayıcı el arabasının olduğunu fark etmesi üzerine çarpmamak için yeniden sağ şeride geçmek istedi. Aynı istikamete gitmekte olan G.T. (54) idaresindeki 55 AJL 874 plakalı araca çarptı.

bunlar-1.jpg

Kazada çarpmanın etkisiyle 55 AJL 874 plakalı aracın sürücüsü G.T. (54) direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekip Polisleri ile 112 Acil Ambulansı olay yerine geldi. Olay yerinde Polisler geniş güvenlik önlemlerini almasının ardından kazada yaralanan G.T.(54), F.G. (34) ve Ş.E. (54) hafif yaralı olarak Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

bunlar-2.jpg

bunlar-3.jpg

bunlar-4.jpg

bunlar-5.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş