Abdülhey'e benzerliği şaşırtıyor

Abdülheye benzerliği şaşırtıyor
Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Abdülhey'e (Kenan Çoban) benzeyen 42 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Karakuş, sokakta yürürken fotoğraf çektirmek isteyenler ve dizi ile ilgili sorular sorulması nedeniyle zor anlar yaşıyor.

Elazığlı Ahmet Karakuş, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Kenan Çoban'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Abdülhey diyerek yolunu çevirenler olduğunu anlatan Karakuş, bu benzerlikten memnun olsa da zaman zaman sıkıntı çektiğini söyledi. Hemşehrisi Kenan Çoban'a benzediğinden dolayı yolu çevrilen ve 'Ben o değilim' demesine rağmen insanların inanmadığını anlatan Karakuş, son zamanlarda kendisine diziden ayrılması ve yeni bölümlerde neler olacağı ile ilgili sorular geldiğini söyledi. Kendisinin PVC ustası olduğunu belirten Karakuş, şöyle konuştu: "Evli ve 3 çocuk babasıyım. Gündüzleri çalıştığım için akşamları ve hafta sonları sokağa çıkıyorum. Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Abdülhey'e çok benzetiyorlar ve sürekli fotoğraf çektirmek için yanıma geliyorlar. Ben hepsi ile fotoğraf çektiriyorum ancak Abdülhey olmadığımı anlayınca çok şaşırıyorlar. Son zamanlarda Abdülhey'in diziden ayrılacağı ile ilgili duyumlar geliyor, izleyip göreceğiz. 12 yıla yakındır aynı dizide oynuyor biz seviyoruz. Bana da bir gün dizi veya film teklifi gelse o ekipte bulunmak isterim."

Fotoğraf çektirmek isteyenlerin sürekli dizi ile ilgili sorular sorduğunu dile getiren Karakuş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elazığ'da bazen Gazi Caddesi'ne çıkıyorum, ilgiden dolayı yürüyemiyorum. Beni durduranlar sürekli, 'Bu bölümde ne olacak, bu bölümde ayrılacak mısın, Polat ağabey ne yaptı, sen ne zamana kadar buradasın, Polat ağabey ne zaman gelecek şeklinde sorularla karşılaşıyorum'. Kendilerine ben Abdülhey değilim dediğim zaman inanmıyorlar"

Elazığ'da ikamet eden Kenan Çoban'ın babası Cemal Çoban ile tanıştığını dile getiren Akkuş, kendisine karşı tepkilerin güzel olduğunu söyledi. Caddede yürüyen Ahmet Karakuş'un yanına gelen ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaş," Abdülhey olduğundan eminim. Ben öyle görüyorum. Değilse bile çok benzeri" diye ifade etti. Başka bir kişi ise, İstanbul'da yaşadığını ancak, orada değilde Elazığ'da Abdülhey ile karşılaşmanın kendisini için ayrı bir güzellik olduğunu dile getirdi. 

xjdfgy.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir