8. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi sona erdi

8. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi sona erdi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen, “8. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi” OMÜ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinde başlayan kongre ikinci gün etkinlikleri ile kaldığı yerden devam etti.

OMÜ Ali Fuat Başgil Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi içinde bulunan Hukuk Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen kongrenin ikinci gününde 5 oturum gerçekleştirildi. Kongrenin ikinci gününde Akdeniz Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi,  Ankara Üniversitesi, Bakü Devlet Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesinden öğrenciler geldi.  En ilgi çeken oturum Bakü Devlet Üniversite Hukuk Fakültesinden gelen öğrencilerin düzenlediği oturumlarla devam etti.

İkinci günün en dikkat çeken konusu ile Çarşamba Hukuk Fakültesi Öğrencilerine "Kasten adam öldürme" konusunu anlatan Bakü Devlet Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Oturum Başkanı Doç. Dr. Server Süleymanlı'nın yanı sıra sunumları ile takdir toplayan Bakü  Devlet Öğrencileri Yaşar  Edilov,  Vasif Hacihalilov "Kasten Adam Öldürme" konusunu anlattılar.

Katılımın büyük olduğu oturumda Bakü Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesinden gelen öğrencilerin sempatik tavırları, sunum ve anlatımları Hukuk Fakültesi Öğrenci ve Öğretim Üyeleri ile misafir katılımcılardan bol alkış aldı. Oturum sonunda sunum gerçekleştiren Yaşar  Edilov,  Vasif Hacihalilov ve Oturum Başkanı Doç. Dr. Server Süleymanlı'nın yanı sıra konferansın ikinci gününde sunum yapan Öğrenci ve Öğretim görevlileri ile konferansa katkı sağlayan Fakülte öğrencilerine sertifikaların yanı sıra çeşitli hediyeler  verilerek konferans sona erdi.

HABER-FOTO: Kübra YILMAZ - Sema Nur KOÇAKER- Engin ÇAĞATAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber