8 aylık hamile eşini öldürdü!

8 aylık hamile eşini öldürdü!
Mersin'de psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen bir kişi, tartıştığı 2 çocuk annesi, 8 aylık hamile eşini, karnındaki bebeği ile birlikte bıçaklayarak öldürdü.

 

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesinde, Yenihal Mahallesi 6043. Sokak'ta meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü bildirilen Rıdvan D. (33), tartıştığı 8 aylık hamile eşi Kıymet D.'yi (26) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Çığlıkları duyan komşuları eve geldiklerinde genç kadını yerde kanlar içinde görünce, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Kıymet D. ile karnındaki bebeğinin öldüğü anlaşıldı. Cinayet şüphelisi koca Rıdvan D. ise, polis tarafından olay yerinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay üzerine mahalleli, cinayetin işlendiği sokağa dökülürken, zanlının kardeşi Mehmet D., ağabeyinin psikolojik sorunları olduğunu söyledi. Şüphelinin babası Sabri D. de olayı duyarak geldiği evin önünde göz yaşlarına boğuldu. Yaşlı adam, Kürtçe ağıtlar yakarak, "Bu da mı başımıza gelecekti" diye feryat etti. 2çocuk annesi Kıymet D.'nin cenazesi, daha sonra otopsi için Mersin Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş