İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

68  AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN  (3)

68  AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN  (3)

  Kaldığımız yerden devam Mert,Doğancan orta sahamızın yenileri ve diyecek laf yok gayet iyiler inşallah bozmadan sezon sonuna kadar devam ederler inşallah.

            Mustafa Pınar eskilerimizden sayılır daha iyi olacağını beklediğimiz sporcularımızdan,topla çok iyi ve daha çabuk ayaktan çıkarıp geri alırsa topları çok daha güzel görüntü verecek ve faydalı olacaktır  kanaati taşıyorum.

            Muhammed sahada varlığı yeter dediğim topçulardan,gol atmasa bile rakip defansa saldığı korku yeter.

           İlk 11 böyle idi,oyuna giren ve giremeyen sporcularımıza gelince ,Cemal yerine oyuna giren Ahmet Hasan İmer rakibi yıpratmak için bire bir bir oyuncumuz ve her zaman gerekli,oyuna girdikten sonra iyi mücadele etti.

            Son dakikalarda oyuna Mustafa ve Muhammed yerine giren 20 lik gençlerimiz Mustafa Köroğlu,Hamza Türkmen biz hazırız ve buradayız dediler.Bu iki oyuncumuzda yeni transferlerimiz.Kemal yerine giren Metin artık takımımızın demirbaş gençlerinden oldu ve girdiğinde çıkan oyuncuyu aratmıyor.

            3 lig statüsünde şöyle bir kural var,24 yaş ve üstü kadronuzda 10 sporcu bulundurabiliyorsun.10 oynayabilir ama kadroya alabileceğiniz sayı bu .Bu kural dolayısıyla takımımızda bazı sporcularımız 18 Kadrosuna giremiyor 24 yaş ve üstü olduğu için Safa,Ozan bu yüzden kadroda yoktu ki bu sporcularımız  oynayanlardan aşağı kalır bir yanı yok.

            Sakatlıklar ,cezalar ve form düşüklükleri bu oynama şeklinin belirleyicisi olacak sanırım.

            Sporcu eksenli düşüncelerimiz böyle.Genel perspektiften baktığımızda gördüklerimizi de paylaşalım bu maç eksenli.

           Lafı uzatmadan Kötü bir takım karşısında iyi oynamadık diyebilirim.Kalecisinden tüm oyuncularına pas hatası, duruş hatası kısacası bir yığın hata yapan ve san 3 maçını da kayıpla geçmiş takım karşısında istenen pozisyonları üretemedik.

         Çarşambaspor olarak Defansta iyi bir takımın rahat gol yapacağı pozisyon ve duruş hataları yaptık.

        2 penaltı pozisyonu vardı ki aleyhimize, hakem verse kimsenin bir şey diyeceği yoktu.

        Orta sahada özlediğimiz pas trafiğini çok az yapabildik,gol noktalarında Muhammed’i yeterince topla buluşturamadık.

        Kenar ortalarımız etkili ve tehditkar değildi.Şutumuz yok gibiydi.Son dakikada üst üste verdiğimiz 3 kornerden oluşan net gol pozisyonu gol olsa şimdi üzgünlüklerimizi ifade ediyor olacaktık.

       Sporcularımızda sanki bir yorgunluk emeresi var,Emre fırtına kardeşimiz fırtına olması gerekirken yorgunluk emarelerini sık sık yerde yatarak geçiştirmeye çalışıyor zamana ve dengeli bir güç yayımı söz konusu olmalı diye düşünüyorum.

      Çok rahat 2 ve 3 bulabileceğimiz bir maçı + 7 lerde 1-0 stres ile bitirdik bunu da bir kenara not edelim.

      Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

       

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi