İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

   68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN  (2)

   68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN  (2)

Son 3 maçını kaybeden Aksaray karşısına galibiyet parolası ile takımımız Kuşadası maçındaki ilk 11 de sakatlanan benim favori futbolcum Abdülsamet yerine Nevşehir Belediyesinden yeni transfer Cemal Doğu ile başladık.

                Kontrolümüz altındaki maçta 22 dakikada klasik bir çekişle Kemal Sabri Bayraktar golü bulduk.

                Şile maçının ilk yarısındaki gibi çok iyi bir futbol sergilemedik, Rakibimizde her halinden iyi olmadığı görülmekte idi. 21 numaraları hariç takımımızda görmek isteyeceğimiz oyuncuları yoktu.

                Kemal gittikçe daha iyi oluyor, güçlendikçe ve maç eksikliğini atınca daha iyi olacak. Kaliteli bir ayak Kemal ve yıllardır onunla ilgili eleştirimiz her maçta takımını yalnız bırakacak agresif yapısı idi ve bu özelliğini uzun zamandan beri terk etmesinin üstündeki olumlu izlenimini kendide görüyordur.

                Takımını önceleyen, bencilliği terk eden bir yaklaşım içinde oynuyor ve sakatlıktan çıkmış bu hali ile çok güzel işler yapıyor devam diyoruz Kemal’e…

                Enver kardeşimize geçmiş olsun diyoruz, bizleri korkuttu ama iyi olduğunun haberini aldık, 54 dakika özverili bir şekilde mücadele etti ve hücuma çıktığı bir anda rakip takım oyuncusu ile çarpıştı futbolda oluyor böyle talihsizlikler.

               Abdülsamet orta sahamızın hamalı idi ve  sakat sakat oynuyordu. Kuşadası maçında 46 dakikada da çıktı yerine bu maçta Nevşehir Belediyespor’dan transferimiz Cemal ile başladık.

               Gözlemlediğimiz geçmişi ile kaliteli bir oyuncu, ilk yarıda Nevşehir’de 11 maçta 412 dakika oynamış bu sürenin azlığı fizik olarak ve mental olarak onu güçsüz gösteriyor sahada. Ben geldim Çarşamba havasını veremedi bize diye düşünüyorum.

              Kadirimiz kalede her zamanki rutininde çok da fazla iş düşmedi bu maçta, Aykut  ve Emre zaten bildiğimiz kaliteli ayaklar onlarla beraber oynayan yeni transferimiz Ömer Yıldırım’da bize katkı verecek olan sporcularımızdan,  orada oynayacak yeni transferlerimizden Burçak ve  Safa kardeşimizde mevcut yani defansta görünen o ki işler gayet  iyi.

     Yeri gelmişken bir eleştiri yeni transferimiz Kalecimiz Ramazan Haklı sahaya girmeden yedek kulübesinden sarı kart görme başarısı gösterdi. Bu hem iyi hem kötü! Takıma kenarda da olsa dört elle sarıldığını göstergesi iyi, kötülüğü ise sahada da buna benzer agresiflikler sergilerse takımını yalnız bırakarak sıkıntıya sebep olabilir. Biz süt taşmadan diyeceğimizi diyelim.

      Yarın kaldığımız yerden devam inşallah..

      Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum… 

 

            

               

               

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi