66 aylık Minikler okula ilk adımlarını attılar

66 aylık Minikler okula ilk adımlarını attılar
2012-2012 Eğitim- Öğretim yılının gelecek yıl başlaması ile ilk olarak Okul öncesi öğrenciler ve 1. Sınıf öğrencileri için dün ilk ders zili çaldı

Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan ve bu yılda uygulanan okul öncesi uyum programı kapsamında Çarşamba İlçesinin yanı sıra Tüm Türkiye’de okul öncesi öğrencileri ile 1. Sınıf öğrencileri okula başladı.

Bu yıl 4+4+4 eğitim sistemiyle birlikte uygulamaya konulacak olan 60-66 aylık öğrencilerin okula başlama hususu bir çok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Bu tartışmaların ışığında öğrenciler dün okul öncesi uyum programı kapsamında okula başladı. Çarşamba’da bu yıl 1. Sınıfta eğitim görecek olan 3560 1. Sınıf öğrencisi okullarına giderek ilk ders zilini duydular.

Okulun ilk günü olmasından kaynaklı velileri ile birlikte okula giden öğrencilerin velileriyle birlikte derslere girdiği gözlendi. Yaş tartışmaları altında 66 aylık çocuklarını okula gönderecek olan velilerin endişeli olduğu gözlenirken. Minikler ise okula başlamanın heyecanını yaşadı.

Haber-Foto: Serkan Karahan

66-aylik-minikler-okula-ilk-adimlarini-attilar2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber